Susret srodnih dusa - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

Samo je ljubav stvarna - priča o ponovnom susretu srodnih duša










Dating Site: Susret srodnih dusa






U ovom odnosu ćete naučiti važne životne lekcije, kao što su oprost, zahvalnost, suosjećajnost i otvoren um. Sve je to povezano s egom i uvjerenjima. Mora suočiti sa svojim problemima prije nego što se vrati.



susret srodnih dusa

Počinje se buditi sumnja, a jedna ili obje duše drugu stranu počinju promatrati na kritičan i sumnjičav način. Srčana čakra se otvara i obje duše se spajaju u jednu energiju. Imate osjećaj kao da ih jako dugo znate. Predstavlja sve ono čega se bojite, ali i za čime najviše žudite.



susret srodnih dusa

Srodna duša je osoba koja je povezana sa vašom dušom i može da je promjeni ili da na nju utiče na određeni način. Kada se to desi, obično dolazi do raskida. - Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Duboka povezanost s drugom osobom ne garantira da ćete zauvijek ostati zajedno.



susret srodnih dusa



Vođena meditacija susreta sa dušom partnerom - Ana Bučević
Odraz je svih naših želja, žudnji, snova i strahova. U ovom odnosu ćete naučiti važne životne lekcije, kao što su oprost, zahvalnost, suosjećajnost i otvoren um. Vaša duša blizanac je poput vašeg ogledala. U ovoj fazi ćete osjećati da gubite kontrolu. Ako volite izigravati žrtvu, vaša duša blizanac će biti jak karakter koji odbija sažalijevati vas. Susret s dušom blizanca je iskustvo koje se ne može usporediti ni sa čime. Kako se ove razlike ispoljavaju? Nakon što se oslobodite emocionalnog tereta, spojit ćete se u jednu predivnu dušu i uživati u bezuvjetnoj ljubavi. Autor smatra da svako od nas može opet pronaći svoju srodnu dušu i kada je jednom pronađemo bićem uvek sa njom, bez ikakve sumnje. Vjeruju da će se u konačnici dogoditi sve što se treba dogoditi i na najbolji mogući način. Susret s dušom blizanca je iskustvo koje se ne može usporediti ni sa čime što ste do sada doživjeli. Na ovaj način vas duša blizanac neprestano izaziva i uči važnim lekcijama.

[Online dating initial email tips|Osobni kontakti bihac|Cannot connect to matchmaking server csgo]






Oznake: „srodna, duša, je, osoba, koja, povezana, sa, vašom, dušom, i, možeš, da, promjeni.., čili, naš, nju, utiče, određeni, način, Kada, se, To, Desi, obično, dolazi, do, raskida

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.