Kad je vrijeme za upoznavanje roditelja - Slavonski Brod

utorak , 29.01.2019.

Upoznavanje njegovih roditelja - raj ili pakao?










Dating Site: Kad je vrijeme za upoznavanje roditelja






Ali nakon 2-3 mjeseca je ok, valjda. Morate saznati i koja je njihova religija, ako uopće jesu religiozni kako biste znale njihove rituale i običaje. Došao je i taj dan. Dakle imate 48 sati za psihofizičku pripremu.



kad je vrijeme za upoznavanje roditelja

Danas je ipak malo drugačije jer roditelji znaju da djevojka koju dovedete doma ne mora biti i ona s kojom ćete se vjenčati na kraju. Dočekali su me njegovi mama i tata, uštogljeni, hladni i prepuni neugodnih pitanja, tipa zašto imam 25 godina a još nisam diplomirala. Ali nakon 2-3 mjeseca je ok, valjda.



kad je vrijeme za upoznavanje roditelja

Vrijeme je za upoznavanje roditelja - što morate znati? - Doznajte njihovo mišljenje o tome.



kad je vrijeme za upoznavanje roditelja

Upoznavanje roditelja svojeg partnera je možda najneugodniji osjećaj ikada, ali to može proći bez problema uz nekoliko savjeta. Tabu vijeme uvijek trebate izbjegavati. Vaša osobna zanimanja kao što je droga, alkohol, seks, njih se ne tiče. Isto tako, vaša veza je vaša privatna stvar stoga nemojte previše toga otkrivati, takve stvari vaš partner mora sam reći. Nikako ne smijete ispitivati o njegovim djevojkama i njihovom odnosu s njima. Radije ih pitajte čime se bave i što ih zanima. Koji su njihovi hobiji, omiljeni sport, glazba. Svog dečka pitajte koji su njihovi politički stavovi kako biste znali raspravljati o takvoj temi, a isto tako saznajte jesu li opušteni ili strogi. Prije susreta upoznaavnje kako ih trebate oslovljavati. Neki roditelji će vas vriieme kao svoje rodtielja će im biti drago da ste ponašate prijateljski jedni prema drugima. Morate saznati i koja je njihova religija, ako uopće jesu religiozni kako biste znale njihove rituale i običaje. U današnje vrijeme normala je stvar da parovi počinju živjeti zajedno prije braka, ali nekim roditeljima se to ne sviđa. Doznajte njihovo mišljenje o tome.



Upoznavanje roditelja
Upoznavanje roditelja svojeg partnera je možda najneugodniji osjećaj ikada, ali to može proći bez problema uz nekoliko savjeta. Dakle imate 48 sati za psihofizičku pripremu. Počelo je super, sve dok se njegov tata nije pripio i počeo za stolom svađati s njegovom mamom. Koji su njihovi hobiji, omiljeni sport, glazba. Dočekali su me njegovi mama i tata, uštogljeni, hladni i prepuni neugodnih pitanja, tipa zašto imam 25 godina a još nisam diplomirala. Nikako ne smijete ispitivati o njegovim djevojkama i njihovom odnosu s njima. Svog dečka pitajte koji su njihovi politički stavovi kako biste znali raspravljati o takvoj temi, a isto tako saznajte jesu li opušteni ili strogi. I koju je zbog mene ostavio. Doznajte njihovo mišljenje o tome. Ono što sigurno nije poželjno: previše nakita, upadljivi parfem ili napadni dekolte i prekratka suknja ili haljina jer to dame u godinama ne vole vidjeti.

[Muvanje ana nikolic tekst|Seks sa matorcima|Dating parisian man]






Oznake: vrijeme, je, za, upoznavanje, roditelja, &, To, morate, znati

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.