Otvoreni pogled na Grad

utorak, 28.04.2009.

Moj program

Naša Nezavisna lista Tatjane Holjevac radit će na slijedećim projektima koji su preduvjeti za bolji život:

ZAGREB PLAN Izradom Zagreb Plana koji će definirati koncepcijski i sveobuhvatan razvoj sa svim životnim aspektima, od demografskih, socijalnih, preko kulturoloških do urbanističkih, ekoloških, prometnih...

SIGURNOST Zagreb mora ponovo postati grad siguran za život, grad u kojem naša djeca mogu sama hodati ulicama grada bez straha da će biti pretučena ili ubijena. Smatramo da osnivanjem i pružanjem ovlasti lokalnoj gradskoj policiji cijeli sustav sigurnosti može biti poboljšan i unaprijeđen.

INVESTICIJE - termoelektrana-toplana za ekološki sigurnu i ekonomski korisnu obradu otpada. -izgradnja sustava javne gradske željeznice. -regulaciju vodostaja Save izgradnjom mostova/mini elektrana.-- pronaći ćemo investitora za dovršetak Sveučilišne bolnice.

ZAGREB KAO BRAND Pozicionirat ćemo Zagreb kao svjetsku turističku destinaciju.

GRADSKA UPRAVA Želimo spriječiti nepotizam i korupciju u poslovanju i nabavljati robu i usluge po najnižim cijenama koje se za određenu robu ili uslugu mogu postići na tržištu.

ZAGREBAČKI HOLDING Zagrebački Holding će funkcionirati kao holding, a ne kao trgovačko društvo.

ODNOS GRAD-DRŽAVA Tražimo potporu Vlade Republike Hrvatske u pogledu pripreme i realizacije zajedničkih investicija, posebice za urbano energetsko i prometno iskorištavanje rijeke Save i njenih obala

ZAKLJUČNO Naši partneri na izborima 2009.godine mogu biti samo oni koji će razumjeti naša gledišta, a to ste, drage građanke i građani Zagreba, upravo VI.

Za više o našem programu pogledajte na: www.tatjanaholjevac.com

- 16:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #