08.11.2007., četvrtak

slovenci part1

pazi ti ovo. gledam ja kako se hrvatski narod sprda sa europskim susjedima slovencima. pitam ih zašto pobogu? pa oni hoće našu zemlju, većinom je odgovor. pa pogledaj janeza kako te gleda kao malo neishranjeno pače. pa zar nemaš srca, stjepane?!
velim ja, pa pusti, neka uzme tih 300 metara. pa razmislite, ne trebaju tih 300 metara za kurac. treba neš mjesta za njihove ratne koče Kekeca i Janšu. moraju se nekada okrenuti itd.
morate razumjeti taj narod u velikim su problemima. prvo, ne smiju imati partye. ni u ljjubljani, ni u celju, ni u laškom, jer se susjedi iz austrije bune. pa zamisli!
zakinuti su za glazbenike kakve Hrvatska ima. zašto pitate? jer slavni harmonikaš iz maribora svira samo sa tri prsta!!! samo tri!!! s ostala dva drži putovnicu.
imaju problema i sa elementarnim nepogodama. u krapini se bik popiša, u sloveniji poplava. razmislite šta oni sve trpe, a još su u europi i uvijek veseli, debeli nasmijani...
o tome svjedoči i njihova krilatica: "gdo v slovenija prihodi, ne vem kaj bu da se zgodi."
zamislite.. hrvatsko i slovensko dijete, trče kroz cvjetna polja. IMAO SAM SAN! DA ĆE HRVATI PREESTAT ZAJEBAVAT SLOVENCE.
pa primitivno fakat. . . a šta je najbolje, oni to lijepo prihvate, tu zajebanciju, i smiju se s nama. to je pokazatelj koliko su europski! rekao bi njihov popularni reper 2good2bCroat : gdo bu v evropi bil, bude tako jako spil. gdo sladko spančkajta, noter v evropi sigurno jest! EU je fletna, eu je fletna, hitro v eu, hitro v eu.
Tak sam jednom išel s bratićem prema laškom razgledavati polja hmelja. Pustili smo si: sve kaj je dobro u sloveniji. u toj 10sekundnoj pjesmi smo čuli da hmelja ima ko govana i da to treba pogledat. bilo je jako mnogo veoma dosadno i nezanimljivo
pa i nogomet im je u kurcu. pitam se kak opće skupe ekipu. brijem da na loptu zakelje onaj listić "za prijaviti" jer im prelazi lopta redovito u austriju pri kornerima i slično. zato njihove utakmice traju po tri i pol sata, jer svaki put murijaci iz austrije i hrvatske moraju pregledati švera li se što u lopti.
al svejedno, znaju se zabavit.. do deset se smije bučit, pa smo moji slovenski frendovi i ja okrenuli kolo oko maribora od 9 do 10. poslije toga smo pojeli janje veće od ljubljane. u ustima janjeta je također bio pasoš ;D
tako se ti ljudi moraju snalaziti na razne načine, čak su i u europi, vjerojatno se ekipa sažalila (ajde pusti ih vidi kako su jadni, pačad neishranjena, ajde neka budu dio nečega velikoga, samo ih moramo zavezati štrikom da se ne zagube na tolkom prostoru, znaš, nisu navikli) a mi ih zajebavamo. stvarno smo nedojebani neotesani balkanci bez manira.


NOOOOT

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.