Seksi poruke za njega - Pronađi pratnju

utorak , 25.12.2018.

Ona traži njega










Click here: Seksi poruke za njega






Sve je nocas za ljubav stvreno, samo tvoje usne su daleko, daleko meni nedostizne, zato sklopi oci a JA cu tiho doci i ljubiti TE cele noci!!! Evo u kojim situacijama treba da ih šaljete. Pošto nije isto poslati nadražoj prijateljici poruku i nekoj nebitnoj drugarici, nije isto čestitati rođendan bratu i nekom dalekom rođaku, nije isto napisati poruku za venčanje kumu ili nekom nebitnom i zato za sve vrlo bitne ljude u vašem životu tu su i najlepše poruke koje će ubeđeni smo u to se svideti i vama i primaocu.



seksi poruke za njega

Ako si tužan, nasmij se. Nemojte se iznenaditi ako vam stvarno pokuca na vrata! Andjele sklopi okice i u tami noci pronadji svetlo mesecine, da ti obasja snove, i u njih dovede one zbog kojih se i sutra vredi buditi!



seksi poruke za njega

Seksi SMS poruke od kojih će poluditi za vama - Voljela bi da si tu ove noci tako trebas mi kao more mornaru nemam skim nadu djeliti, djeliti i sacvati. Moraš mi pomoći da je skinem.



seksi poruke za njega

Vjerojatno će mu to goditi, ali nije mu to toliko privlačno kao što mislite. Radije se fokusirajte na drugačiji stil. Otišli ste u kino i pogledali film sa poznatim glumce izvrsnog tijela. Naravno da će postati malčice ljubomoran kada mu to kažete, ali zato mu radije napišite kako biste ipak voljeli njega vidjeti bez majice. Osjećat će se puno bolje jer zna kako ga zamišljate bez majice. Pošaljite mu kako ste upravo vani i super se zabavljate i pitate se zašto on nije s vama. Zabavni ste mu i zna kako imate društveni život koji ne uključuje njega. Zasigurno ćete ga privući ovakvo porukom, a nemojte se začuditi ako se i pojavi tamo. Ukoliko ga želite vidjeti nemojte ga pitati kada i gdje. Radije sami organizirajte neku zabavu kod kuće samo za vas dvoje. Pripremite sve i samo mu pošaljite poruku gdje i kada. Postat ćete mu tako seksi jer ste samouvjereni. Preporučamo pročitati Nećete muškarca zapaliti ako mu šaljete seksi poruke i slikice.... Ovan - kada žele reći kako se osjećaju, poslat će vam stih... Ponekad je nekome lakše priznati što osjećamo preko poruke nego mu... Probajte nekom romantičnom porukom, lijepim riječima dati... Mobiteli i interneti omogućavaju lakšu komunikaciju i bolje...



Jedna divna porukaź
MOLE SE TAKVI PORTALI DA NE UPLACUJU BANERE DOK NAS PRVO NE KONTAKTIRAJU. Sladak kao med, lijep kao sunčan dan, sve što me veseli u životu — to si ti! Na ovaj način je siguran da je njegova devojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu. Veceras dok noc bude tiha i medeni mesec bude sjao, seti se da neko ne moze da zivi bez tebe… Neko ko bi ti sve u zivotu dao. Pa ako se osjećate upravo na način kako to poručuju naše ljubavne poruke - budite sretni, i uživajte u svakom trenutku! Ali veceras kad me nema kraj tebe sanjaj mene! Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu što ćete mu raditi, nagovijestiti masažu cijelog tijela, a pogotovo onu erotsku, u detalje… Drugim riječima, sve u stilu 'što bih ti sve radila da si ovdje'! Voljeo sam te jucer.

[Chat croisé siamois|Torta od oraha|Sajt za sex upoznavanje]






Oznake: Seksi, SMS, poruke, od, kojih, e, poluditi, za, vama!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.