Trazim zenu emisija - Lijepe djevojke

subota , 22.12.2018.

HOROR U JAGODINI: Učesnik emisije tukao ženu dok je nije ubio, deca sve slušala! (FOTO)










Click here: Trazim zenu emisija






Polovna knjiga, Zaštitni omot pohaban. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije uplata Western union on pokazuje nameru da se oženi princezom Marijom Lujzom iz dinastije Habzburg i tako osnuje novu dinastiju. Broširan povez, 20 cm. Polovna katalog, korice blago pohabane, unutrašnjost odlično očuvana.





Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije. Na teritoriji Novog Sada AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek trazi Ozbiljnu Mladu Devojku ili Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Imam muža, dvoje dece i vlastitu kuću, zdrava sam, oni takođe, dobro nam je, sve imamo.





Bračne ponude - Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Ali sada je njegova karijera završena, brak mu je propao i Vilijam je potonuo u mračnu depresiju.





Iza oglasa krije se Vjekoslav Golub iz Koprivnice, gospodin koji je prije nekoliko dana navršio punih 90 godina. Zašto se gospon Vjekoslav odlučio na ovakav neobičan potez, odlučili smo saznati od njega, piše Podravski list. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i htio bih se oženiti da me supruga pokopa, a ja ću njoj ostaviti svoju mirovinu. Oženit ću onu koja nema mirovinu, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom — tumači Golub. Domeće da buduća supruga ne mora živjeti s njim, samo mu je važno da ga netko sahrani u njegovu grobnicu. Svoj radni vijek Vjekoslav, koji je rodom iz Lepoglave, proveo je u policiji u Osijeku. Dane provodim čitajući knjige, volim čitati Podravski list i ne propuštam niti jedan broj. Slušam radio i tako se zabavljam. Teško hodam jer me muče bolovi u kralježnici, a i godine su tu koje me ograničavaju u mnogo toga — žali se na zdravlje. No, deseto desetljeće života uopće ne smeta Vjekoslavu da pronađe novu suprugu. Kako kaže, triput se ženio, i to za Zagorku, Slavonku i Podravku, a našalio se da bi mu sad trebala doći jedna Dalmatinka. Onda ću morati nekako odlučiti koju ću oženiti, no o tom potom. Ideju sam dobio čitajući oglase pa sam vidio da mnogo ljudi traži partnere. Zašto ne bih pomogao nekome ako mogu? Uz mirovinu, imam i neke druge stvarčice koje bih ostavio ženi i mislim da bi to koristilo i meni i njoj — naglašava ovaj bistri 90-godišnjak. Nada se da će se netko javiti na oglas jer zaista samo želi nekome pomoći, kad već može.



Zmaj Traži Ženu
U Beogradu lično AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek trazi Ozbiljnu Mladu Devojku ili Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Indija, Ebi, Esmi i Monik su se družile još od đačkih dana, u školi za devojčice Sibli. Napoleonovi triumfi se pretvaraju u poraze. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije uplata Western union-om. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom Novo naselje. Ovaj decko izgleda nije svestan koga je doveo kuci, jednom prevari uvek ce. SADRŽAJ: Reč urednika Uspenije Presvete Bogomajke Razgovor sa Visokopreosvećenim Mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim G. Izdavač: Preporod - Beograd, 2002. Na teritoriji Novog Sada AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek trazi Ozbiljnu Mladu Devojku ili Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Pogledajte i druge moje oglase, pa uštedite na troškovima dostave.

[Prvi odnos nakon stavljanja spirale|KAKO PRONAĆI SRODNU DUŠU ?|Sex sa starijima]






Oznake: brane, ponude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.