Image Hosted by ImageShack.us
To vam je život - Savršenstvo je skoro poput nas - Blog.hr

Savršenstvo je skoro poput nas

petak, 23.11.2007.

To vam je život

Uvijek sam ovo željela reći: Dobar dan ljudi, pozdravlja vas nova članica Tangice. To znači da ću za tangicu ponekad pisati postove! YEI YEI YEAAAAH!
Ovo je najbolje što mi se moglo dogoditi. Oduvijek sam željela biti popularna. Kad sam vidjela oglas velike korporacije "Tangica" na www.svoj-posao.hr odmah sam znala da je to prava stvar za mene. Poslala sam životopis, sliku, 2 posta za natječaj, diplome i sve što je bilo potrebno. Odgovarala na njihova pitanja kao: Jeste li podložni manipulaciji?, Kako podnosite pritisak?, Jel vas lako hipnotizirati? Drago mi je što su prepoznali moj talenat, genijalnost i dobronamjernost. Oduševljena sam, milijunsko čitateljstvo će čitati moje postove!
Zovem se Matilda i ovo je moja slika!

MATILDA


Uvijek sam htjela surađivati sa ovak zgodnim ljudima, kao što su urednici "Tangice". U uredu zgrade tvrtke "Tangica" svi su uljudni, dobri prema meni, uvijek spremni na šalu, pomažu mi ako dođe do nekih poteškoća. Već sam se sprijateljila sa mnogo od njih. Baš su šašavi. Stalno me lupkaju po guzi, čak su i stavili kameru u moju svlačionicu misleći da ja to neću vidjeti. Drago mi je da se tak nevino igraju sa mnom. Vjerojatno ste dobili dojam da se samo igramo i šlatamo, međutim to nije istina. To radimo samo u pauzi od 2 sata. Radno vrijeme nam je od 11 ujutro do 13 i 25! Moramo se uvijek rano buditi, imamo mnogo posla, puno papirologije. Nije nam lako, ali trud se uvijek isplati. Čak sam dobila auto, mobitel i besplatno gorivo. A plaća mi je 7000 eura i 78 lipa svakih 18 dana! Vjerojatno sam najsretnija žena na svijetu za razliku od moje prijateljice Nade.
Nada je kao što znate k*rva. Pruža usluge kao što su"Još pola sata Nade", "Još 5 minuta Nade"... ovisno o vašoj karizmatičnosti. Često je upadala u konflikte sa mušterijama, mušterije su tvrdile da su imale još dvije minute Nade i da im je ona uskratila svu nadu, pa su ju znali daviti, prijetiti pištoljem, na što ih je ona ubila tvrdeći da Nada umire posljednja. Nadala se da će ju Tangica primiti, ali međutim svijet biznisa je okrutan i nema mjesta za sve.
Ja sam noću prodavala svoje tijelo na ulici prije nego što sam postala dio Tangica ekipe. Dio tijela kojeg sam najčešće prodavala je bubreg, a drugi slezena. Prodavala sam čak i kosu i nokte. Svaku večer sam po par kila noktiju znala prodati. Stranci su češće kupovali egzotične dijelove tijela kao što su slezena, oko, jetra, ošit...
A dobro, ne morate znati baš svu moju prošlost.
Pusa, ljudi pozdravite svoju sestru i držite mi fige da jednog dana postanem direktorica "Tangice"!

ZGRADA TANGICE


_Skr-OzzY i Žena Matilda_
- 17:51 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>