Image Hosted by ImageShack.us
Nominacije za Oskara - Savršenstvo je skoro poput nas - Blog.hr

Savršenstvo je skoro poput nas

srijeda, 22.08.2007.

Nominacije za Oskara

Pozdrav svim ljudima, a i ostalim vrstama.
Nedavno se dogodila kataklizma vezana uz komentare. Zbog toga su dionice Tangica domene d.o.o naglo pale sa 2455 evra na 2544 evra što je rezultiralo gubitkom od 8 milijardi 524 hiljada i 475 tisuća švicarskih franaka. Ne brinite se, radimo na tom problemu. Uskoro uvodimo novu verziju postova koja će riješiti novonastali problem, globalno zatopljenje i glad. A do tad uživajte u Priči o Danijelu ili upalite televizor, prebacite na rtl i gledajte 2 epizode Bibinog svijeta zaredom i to jednu za drugom.

Priča o Danijelu

Danijel je već kao dijete upao u svijet kriminala. Vjerojatno zbog lošeg društva(Bart Simpson, Draco Malfoy, Simon Adebisi...). Prvi svoj zločin je počinio u cvjećarnici "Minotaur" (neplaćanje poreza i reketiranje) nakon čega je dobio zloglasni nadimak Danči. Kad je navršio osmu godinu uhitio ga je MUP. U pritvoru je čekao suđenje. Sudili su mu kao odraslom. Pušten je zbog nedovoljno dokaza.
MUP je 22 godine kasnije našao dovoljno dokaza koje bi Dančija zatvorili doživotno. Danijel se odlučio na bijeg. Čak je promijenio i spol da ga ne bi slučajno prepoznali na ulici. 10 godina je bježao, ali su ga uspjeli uloviti u suradnji sa njemačkim presretačima Cobra 11.
Odmah je odveden/a na suđenje gdje je osuđen/a na 50 doživotnih kazni zbog otvaranja Fufizzerija, organiziranja nelegalnih i nezakonitih turnira u Škare, kamen, papiru , organiziranja nelegalnih Pidžama Partija i zbog toga što je otvarao/la nudističke plaže na Golom otoku.
Nakon dugih 7 godina u zatvoru predsjednik ga je pomilovao za 25 doživotnih kazni što je on prepoznao kao priliku da iziđe iz zatvora. Odmah je naredio svojim odvjetnicima da na bilo koji način pokušaju skratiti njegovih 25 doživotnih kazni na 0. Kako je vrijeme teklo odvjetnici su nalazili načine kako da uvjere suce da mu smanje kaznu. I tako su mu skratili jednom za 5 doživotnih, jednom za 10, jednom za 3 i još jednom za 4. Ostale su mu još 3 doživotne kazne koje bi brzo prošle, ali je Danči bio nezasitan. Slao je tisuće molbi predsjedniku i sucima da ga pomiluju. Što su i učinili kad je ležao na samrti. Pomilovali su ga za 2 doživotne. Ostala mu je još jedna doživotna. Umro je sretan zbog uspjeha kojeg je uz pomoć odvjetnika postigao.

_Skr-Oz sam Skr-OzzY_
- 22:36 - Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>