Image Hosted by ImageShack.us
Savršenstvo je skoro poput nas

Savršenstvo je skoro poput nas

četvrtak, 28.06.2007.

Za uspjeh se treba žrtvovat!

Ovo što ću vam sada ispričati ne može se mjeriti ni s otkrićem neparnog stroja, niti načinom po kojem razlikujemo kurac od ovce, pa čak ni s otkrićem da fiat multipla uzrokuje multiplu sklerozu. No nastranu šalu na stranu!
Prije nekoliko dana kad je jedan serijski ubojica ubijao žene bez obzira na spol, dob i godine, sreo sam miss Splita u bircu. Odmah sam joj prišao i pitao: Odakle si mala? Ona me iznenadila svojim odgovorom: Iz Splita. Začuđen tim odgovorom krenuo sam joj se dalje upucavat.
Ja: Kak se zoveš?
Ona: Brahmeida.
Ja: Ok Brahmeida, da te nešto pitam, bojiš li se visine?
Ona: Da.
Ja: Onda ću ja biti gore!
Ona: Haha, baš si šaljivdžija.
Ja: A koja ti je najdraža boja?
Ona: Plava, zašto?
Ja: Zašto ne?
Ona: Haha, pa ti bi trebao pisat na tangici, tam ti je neka ful luda spaljena ekipa, kad budeš imao vremena odi na http://tangica.blog.hr!
Ja: Čuo sam za njih, reklamirani su u novom broju FHM-a na osmoj stranici. Otišao sam na audiciju za novog člana tangice i još uvijek čekam njihov odgovor, prepopularni su oni za mene.
Ona: A jadan.
Ja: A sa čime se ti baviš u životu?
Ona: Osim što idem na natjecanja za miss idem i u glumačku školu!
Ja: Zakon, jel znas glumiti orgazme?
Ona: Haha, ajd me časti pićem čovječe!
Ja: Kaj hoćes piti?
Ona: Može martini.
Ja: Jel znaš da uživanje alkohola škodi zdravlju?
Ona: Da!
Ja: Zato ga pijmo bez uživanja. KONOBAR! Može 2 martinija!

Bilo je još toga, uglavnom sam ju totalno osvojio! Par tjedana kasnije sam se oženio s njom i imao djecu, ali to nije zanimljivo. Ovim postom sam htio pokazati da smo reklamirani u novom FHM-u, stoga hitro na kioske i kupite novi FHM!

Jos malo reklame...
Odsad u svim kioscima peta sezone Paris Breaka!


_Skr-Oz sam Skr-OzzY_
- 16:32 - Komentari (43) - Isprintaj - #

srijeda, 13.06.2007.

Jabuka ne pada daleko od kruške

Prijateljstvo je najljepša stvar na svijetu. Odmah poslije ljubavi,tuluma,playstationa,glazbe,nogometa,kladionice i hrane. Prijatelji ne služe samo za zabavu i drogiranje,s njima možete raditi i neke korisne stvari poput učenja ili skupljanja boca. A ono po čemu se pravi prijatelji najbolje poznaju je nevolja. Svaki pravi prijatelj spreman je svog druga uvaliti u nevolju u bilo kojem trenutku. Iznenadite svog najboljeg prijatelja onda kad najmanje očekuje-podmetnite mu požar u stanu,napumpajte mu sestru,upišite hrpu jedinica u imenik. Vjerujte mi,bit će vam zahvalan. Koliko smo samo puta čuli izjave kako su nas prijatelji razočarali zbog stvari kao što su očijukanje s curom za koju zna da ti se sviđa ili uzimanje 10 kuna iz tvog novčanika. I mene ovakvi uvijek razočaraju,mrzim kad me uvaljuju u takve sitnice i neoriginalne nevolje.
Prijateljstvo je poput kule u pijesku,teško ga je sagraditi a lako srušiti. S tom mišlju proslijeđujem vam banner za stranicu preko koje možete naručiti besplatne novine. Sigurno se pitate kakve veze imaju novine i prijateljstvo. E pa naš dragi prijatelj Bojan koji nas je toliko puta uvaljivao u nevolje treba novac za seminar u Makarskoj, a ako se Vi,dragi naši čitatelji, registrirate putem linka koji slijedi njemu ćete dati simboličan financijski prijedlog.
Svi za Bojana,Bojan za Makarsku!


Dashofer Besplatne eNovine


_El Ninjo_
- 15:32 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>