Image Hosted by ImageShack.us
3 hita koja su obilježila naše djetinstvo! - Savršenstvo je skoro poput nas - Blog.hr

Savršenstvo je skoro poput nas

nedjelja, 11.03.2007.

3 hita koja su obilježila naše djetinstvo!

Kao prvo želimo naglasiti da je ovo naš 25. jubilarni post. Od prvog posta pa do sad je prošlo mnogo vremena. U tom razdoblju (od prvog posta pa do sad) je uloženo mnogo truda, vremena i rada, a najviše od svega truda, vremena i rada. Dosta zajebancije, osvrnimo se na ozbiljnije teme.
Evo nekoliko činjenica koje trebate znati o broju 25:

- 25.25.2525. uprava tangice planira svim svojim posjetiteljima kupiti BMW


Kroz ovo vrijeme pisanja bloga shvatili smo da nije lako curu nagovoriti na pozu 69 i više. Naša istraživanja su pokazala da parovi koji su u vezi 2 mjeseca su u prosjeku došli do poze 19. A s obzirom da smo mi 15 godina za redom najzgodniji ljudi svih vremena, naš prosječni doseg nakon istog vremema je 12. Najčešća greška je da dečki 69. dana veze predlože da ga obilježe na poseban način,a cure tad obično imaju menstruaciju ili dečki koriste krive formule. Prava formula je: anakvadrat + bnakvadrat = cnakvadrat ili alonsov najnoviji bolid. Bolji i trnovitiji put ćemo opisati u sljedećih nekoliko redova:
Kao prvo,ne smijete biti u rodu,broju i padežu.

Sad kad ste to shvatili,idemo na drugi korak. Kako doći do poze 696 odnosno trojac bez kormilara. Pretpostavljamo da ste sada već u dubokom stadiju veze, pa krenite tako da pozovete curu na spoj ako vam je dala broj. A ako nije onda ju nazovite da vam ga da. Odvedite ju na promociju knjige ili u neki romantični restoran, npr. Mc'Donald's ili Subway. Ako nema vatre između vas možete upaliti svijeću. Odabir pića važan je korak, jer svako piće sadrži vodu, a mi smo sačinjeni 70% od vode. Zato obavezno naručite nešto poput... poput blage ljetne kiše. Nakon toga će sigurno htjeti, samo je pitanje tko će bit koji broj. Naravno, tangica ima i za to rješenje. Rješenje možete pogledati na 76. stranici žute zbirke iz fizike za 1.-4. razred gimnazije. Ako vam je brat ili mama otrgnula tu stranicu dogovorite se igrajući kamen škare papir na 3 dobivene.

Ako su vam ovi savjeti upola pomogli kao što su nama, to znači da su nama 2 puta više pomogli nego vama.


Image Hosted by ImageShack.us


_El Ninjo feat. Skr-OzzY_
- 19:04 - Komentari (31) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>