Image Hosted by ImageShack.us
Peter Croucherman - Savršenstvo je skoro poput nas - Blog.hr

Savršenstvo je skoro poput nas

nedjelja, 23.07.2006.

Peter Croucherman

Ono što je za naše djedove bio Batman,bake Superman,maćehe Spiderman,a stričeve Catwoman,to je za nas Peter Crouch. Zašto? A,kad već pitate evo napisat ću vam zašto. Sir Peter Crouch rodio se kao vrlo mlad i nezreo,a posebno se isticao u odnosu na svoje vršnjakinje jako niskim rastom. Sve dok jednog dana nije na televiziji vidio reklamu za "Nestle žitne pahuljice" od kojih se brže raste te ih je manijakalno počeo jesti. Prvi cilj je bio da preraste Valentinu iz svoje grupe "Jazavci". Kad je to uspio,sljedeći cilj mu je bio prerasti tetu iz vrtića. Nakon toga ju je htio toliko prerasti da mu može s nogu.....obrisati guzicu. Njegov brzi rast može se poistovjetiti s naglim rastom grudi naše poznate droljice Štefice Hohnjec. On na prvi pogled izgleda vrlo nezgrapno,ali to je samo karta zamka za protivnike.
Image Hosted by ImageShack.us

Evo u ovom izdanju ste ga najčešće gledali,ali on je mnogo više od toga. Čovjek takve visine ne bi bio čovjek da se ne bavi košarkom. Ako mislite da se on ne bavi njome grdno se varate.
Image Hosted by ImageShack.us
(u nastavku akcije desnom nogom je strgao krov)

Peter Crouch također je mamac za žene. Prije su ludovale za Davidom Beckhamom,Bradom Pittom,Jasenkom Hourom i drugima,ali danas je samo on na zidovima klinkica i udovica. Čak je primljen u ženski klub sinkroniziranog plivanja "Zelene amebe".
Image Hosted by ImageShack.us

On može još mnogo toga,ali naši fotoreporteri nisu bili dovoljno brzi da ga uhvate u akciji snimanja najnovijeg filma "Nestali u 4 sekunde".

No ipak ostaje nam još jedna fotografija iz galerije. To je slika budućnosti,slika nade,svjetla. Usprkos svim tim nadnaravnim moćima koje on posjeduje,još uvijek želi više,želi najviše,za njega samo prirodno,to ga čini većim. I tako se upisao u osnovnu školu za djecu nadprosječne inteligencije i tamo je krenuo odmah u 2.C razred.
Image Hosted by ImageShack.us

Legenda u pravom smislu riječi. Idol svih generacija. Čovjek koji će promijeniti budućnost.

_El Ninjo aka volim sve što vole mladi_
- 02:35 - Komentari (32) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>