Image Hosted by ImageShack.us
ŠtImEr - Savršenstvo je skoro poput nas - Blog.hr

Savršenstvo je skoro poput nas

petak, 07.07.2006.

ŠtImEr

Evo prošlo je ljeto. S obzirom da je SP dosadno onda se moramo pozabaviti komentatorima. To su Željko "Željac" Vela, Drago "Milo" Ćosić, Božo "Branimir" Sušec, Igor "Mogao je ali nije mogao" Štimac i Srećko "U nesreći" Bogdan i Miroslav "Nije me diro" Blažević. Kao što je jasno vidljivo, nema žena i crnaca, pa je očito da je HRT rasistička i šovinistička televizija. Šaljite im protestne mailove na tina_coldplay@msn.com.
Prvo ćemo malo pisati o našem budućem izborniku Igoru "Štipaljki" Štimcu.
Situacija 1)
Momčad A ima priliku za pogodak, no napadač promašuje...
Štimy: Na snimci vidimo da bijeli igrač očito poteže za dres plavog igrača koji je onemogućen u trenutku udarca. Ipak, bila je to velika prilika i da je bio precizniji, postigao bi pogodak. Jel li tako Božo?
Bogdan: Da.
Štimy: Drago mi je da se slažemo.
Bogdan: Mi smo kao prst i nokat.
Štimy: Da,samo što si ti nokat.
Bogdan: Da,haha.
Ćiro: Ovaj sudac je peder.
Bogdan: Da.
Štimy: Kao što vidite,sudac nosi naočale kako bi bolje vidio aktere na terenu. Očito je da se radi ne samo o pederu kao što je Ćiro rekao nego i pedofilu.

Image and video hosting by TinyPic

Situacija 2)

Momčad A postiže pogodak koji smo svi vidjeli,ali Štimy mora nama to objasniti.
Štimy: I ovdje vidimo da je lijevo krilo Iztok Puc odlično prošao dvojicu protivničkih igrača lijepom fintom šuta,te je zatim uposlio svog suigrača Pabla Da Vincija koji je vješto propustio loptu kroz noge do sljedećeg suigrača Vasca da Columba. Ne Columbo je prebacio sebe i trojicu igrača protivničke momčadi i petom dodao do potpuno slobodnog suigrača Nastje Slovaka koji je manirom pravog majstora zakucao loptu u mrežu.
Bogdan: Ali bilo je zaleđe.
Štimy: Zar stvarno? Toliiko sam se uživio u ovu akciju da mi je to promaklo. Ispričavam se svim gledateljima pred malim ekranima i malo većim te plazma televizorima.

Nema situacije 3 jer smo sve objasnili u prijašnje 4.
Na onaj mail koji smo ostavili možete također slati svoje želje koga želite vidjeti na komentatorskim mjestima u finalu koje igraju Urugvaj i Slovenija.
GDO JE PUSTIL PESA VUN,GDO GDO GDO GDO!

I za kraj poruka od legendarnog Nesrećka Bogdana: "Nedved ima lijevu i desnu nogu."

Hvala,nismo znali.

_El Ninjo_ & _Skr-ozzy_
- 00:58 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>