<body> Androidni zivot <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

< siječanj, 2010  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga

Ona mnogo čita i malo piše.
Mnogo radi i malo jede.
Češće voli, a rjeđe plače.
Više sluša nego što gleda.
Ona traži cijeli život...
Uglavnom je robot, samo ponekad čovjek.
Teži k tome da bude dama.
Bez kamelija.

Linkovi

Hvala

design: ldesigns
photo: ikate


subota, 09.01.2010.
Here i go again


Ucinili su sve da je zaustave. Dovlacili su kugle i lance, razvlacili konope, zakljucavali resetke, prekrivali oci i usta. Paralizirali su tijelo, ali nisu mogli paralizirati um. Uvjereni u svoju nadmoc, bili su bespomocni. Urlali su i borili se, a ona nije pruzala niti trunku otpora. Unutarnji mir i kristalno jasan cilj bili su njeno oruzje. Znala je ono sto nitko drugi nije - kada svi posustanu, a jednom ce se umoriti, ona ce izvrsiti svoju nakanu. Ucinit ce nesto sto nitko od njih nece - uspjet ce. Nikada im ne bi dozvolila uzitak da vide njenu bol, nikada ne bi pustila patnju na vidjelo. A patila je. I bolilo je.

Ma kog me boga za tebe pitaju,
u sebi molim da me suze ne izdaju
....i sve mi stvari smrde sad na prevaru

Povlacila se u svoj prostor. Tamo je bila sigurnija, tamo je vladala terenom. Ostatak svijeta nije bio namijenjen njoj. Neizostavna glazba, tek jedan slabasni trak svjetla i bujica prizora o kojima je mastala - nista drugo nije bilo potrebno da bi se ponovno oslobodila. Iza umornih ocnih kapaka cucali su deseci mirisa, stotine slika, tisuce okusa i bezbroj uzitaka. I jedno bice. Miris koji se prosipao plahtom nije bio njezin. Bio je to njen cilj. U njemu je trazila stare uspomene, nove izazove, utjehu noci i nirvanu.


U oceanu tvojih kosa
nazirem luku
punu tužnih pjesama
krepkih ljudi
svih nacija
lađa svih oblika


Istrazivala je i dala da bude istrazena. Umjesto glasa, slala je vibracije - tijelom na tijelo. Jezikom umjesto olovke, na kozu umjesto papira, obostrano. Prstima je u njezne dlanove ucrtavala simbole, slala poruke koje su samo ti dlanovi razumjeli. Vrijeme nije postojalo, vazno je bilo upoznati, podijeliti i uzivati.

Vrijeme nije vazno,
samo je zivot vazan.

Svijeca se ugasila nenamjernim dahom.





| Komentari 0 |


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.