ludi dan škole!!! - pain....in my heart... - Blog.hr

pain....in my heart...

29.05.2006., ponedjeljak

ludi dan škole!!!

mahhello!danas nam je bio dan skole!nažalost padala je kiša,pa smo bili samo unutra........ dečki su igrali košarku i bilo je bome gadno!fakat dobro igraju-pobijedili su bekašesmijeh i osmaše-mislim!!!!!čapali su se za tu loptu ko da je zlato!jaaaaaaaaaako su dugo igrali protiv bekaša i onda onako izmoreni ODMAH protiv osmaša!!!!!madto nije FER!završili su na trećem mjestu!party curke su igrale odbojku i POBIJEDILE 8.A I 8.B!!!!party nažalost izgubile su od 8.c........oni toliko nabijaju čovječe!!!
mima pjeva tek oko osam,a ja naravno imam treningnoburninmadbang-da se ubiiiiim!!!!!čak je i raska igrala košarku!i to dosta dobro! uglavnom sutra pišemo matišu,imamo lektiru i pita fizikupuknucuno tješim se time što imamo samo još DVA TJEDNA I 3 DANA DO KRAJA SKOLE!!!!!smijehwink
kako je ovo tek drugi post predlažem da ostavljate komentare!thumbupjedva čekam srednju,da se upoznam sa drugim ljudima...naravno da će mi faliti moja dobra,stara klapa...najvjerojatnije ću ići u 2. a možda i u 7.-ne znam još!kod nas u razredu ima jedna ljubavna vezicacerek.....mislim bilo je tu još par tajnih veza i simpatija,ali ja mislim da smo mi još previša djetinjasti za to....ok je da si u vezi u osnovnoj,ali onda te svi gledaju i centar si pažnje,to je nešto wow!!!!dok u srednjoj to je sasvim normalno!cerekbar nisi svima na piku....a i svi su zreliji i nekek je sve bolje!
jedva čekam da završi skola da dobim pare i kupim si starke-one koje je pussycatdolly opisivala!yes
P.S:bykisswinknaughtymahsmijeh

- 16:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

  svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi


Contact Tables

I edited my layout at Bigoo.ws, check out these Myspace Layouts!