Seks sa maloletnicom bez kondoma za 1.500 dinara! - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

Bez Kondoma










Click here: Seks sa maloletnicom bez kondoma za 1.500 dinara!






O njoj će se brinuti baka, dok ne napuni 18 godina, za dva meseca. Mada, vec je bilo situacija da su bas policajci podvodili devojke... Maksimović se starijoj nabacivao, nudio joj brak, a posle je i njih podvodio. Strasno je da se pominju devojcice od 13-14 godina...



Seks sa maloletnicom bez kondoma za 1.500 dinara!

Pretio je sestrama da, ako jedna pobegne, drugu neće više videti. Ne, ne mogu da vam popustim na cenu, ja ne odlučujem o tome. EU nije bajka, i tamo ima svasta.



Seks sa maloletnicom bez kondoma za 1.500 dinara!

Kako da imate seks bez kondoma, a da ne zatrudnite? - Seks ne radim - rekla nam je pošto je bojažljivo prišla automobilu, stresajući se od zime u tankoj jaknici.



Seks sa maloletnicom bez kondoma za 1.500 dinara!

U kasnim večernjim satima naišli smo na mlade devojke koje nude svoje telo na Smederevskom putu, u blizini jednog dobro posećenog kafića. Simpatična crnka u farmericama i na pragu punoletstva, ali sa pogledom koji luta u prazninu kroz njene potencijalne mušterije, očigledno pod dejstvom opijata, izdiktirala nam je katalog usluga koje nudi. Na drumu u blizini Makiša zatekli smo ženu koja ima tridesetak godina u zimskoj jakni i s torbicom preko ramena. Ona nam je oralni seks nudila za 1. Moram da vam kažem da je usluga ful. Usluga se, kako kaže, obavlja u mušterijinom automobilu, a prodavačice ljubavi ipak izbegavaju rizik da ulaze u auto, ako je u njima više od dvojice potencijalnih mušterija, pa začas promene priču tvrdeći da samo stopiraju do grada ili do susednih prigradskih naselja. Ovde obično ima još devojaka, ali još je loše vreme, pojaviće se za neki dan — ispričala nam je ona, dodajući da će tada i cena sigurno biti manja. Na naše pitanje koliko ima mušterija za jednu noć, odgovorila je da posla ima, a potom sumnjičavo pitala zbog čega nas to zanima. Predstavili smo se kao mušterije da bi dobili što više informacija. Večeras samo radim pušenje sa kondomom za 1. Seks trenutno ne radim, znate ženski problemi. Posle možete da dođete — ispričala je ona. Kako nam je rekla, posla uvek ima, a mušterije su, prema pravilu, ozbiljni i porodični ljudi. Devojčica se prodaje za 1. Ne, ne mogu da vam popustim na cenu, ja ne odlučujem o tome. Možda bi nešto mogli da se dogovorimo, ali momci su tu negde u blizini, tako da ne smem, nema šanse. Dole niz put ima još žena, neke od njih rade i jeftinije, ali one tek kasnije izađu, rano je još — ispričala nam je Eli, čije su oči, baš kao i kod devojke na Smederevcu, bile staklaste. Za pola sata, koliko smo mogli da je posmatramo, prišlo joj je nekoliko automobila, ali ni u jedan nije ušla pošto se očigledno nije radilo o ozbiljnim i platežnim mušterijama. Pančevo je još od devedesetih, od dolaska devojaka iz istočnih zemalja, bilo obećana zemlja za prostitutke i njihove klijente. Na starom pančevačkom putu, nedaleko od ulaska u grad, na mračnom parkingu zatekli smo devojčicu koja nam je rekla da ima 16 godina, a po izgledu bi joj dali nekih 13 ili 14. Seks ne radim — rekla nam je pošto je bojažljivo prišla automobilu, stresajući se od zime u tankoj jaknici.



kale prica o sex sa kondomom
Tim novcem podici privredu, i eto nas na konju! Posle su se čovek i žena vratili, ali sada nisu tu. Ovde obično ima još devojaka, ali još je loše vreme, pojaviće se za neki dan - ispričala nam je ona, dodajući da će tada i cena sigurno biti manja. Zar nemaš poverenja u mene? Posebna kategorija su narkomanke koje prodaju svoje telo zbog droge. Ako koristis duze od 3 meseca onda postanes ko sto je Raindog sada. 8X5 :>=0G=> @5H5Z5 0;8 A5 ?@>AB8BCF8X0 872;0G8 87 8;530;5 8 =0 B0X =0G8= A5 G8=8 ?@28 :>@0: :0 872>R5ZC >A>10 :>X5 A5 B8<5 1025 87 B>3 70G0@0=>3 :@C30 A8@><0HB20 8 :@8<8=0;0 8 @538AB@CXC A5 >A>15 :>X5 A5 B8<5 1025. Usluga se, kako kaže, obavlja u mušterijinom automobilu, a prodavačice ljubavi ipak izbegavaju rizik da ulaze u auta ako je u njima više od dvojice potencijalnih mušterija, pa začas promene priču tvrdeći da samo stopiraju do grada ili do susednih prigradskih naselja. Ukoliko nise baš uvek čvrstog karaktera, ne bi vam bilo na odmet da u torbici ili u ladici pored kreveta uvek imate nekoliko kondoma, kako posle ne bidošlo do nekih neželjenih situacija.

[Portali|Mame matorke|Muskarci veze i brak]






Oznake: SVEDOK, UČESNIK, voditelj, bez, kazne, za, seks, sa, devojčicom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.