< studeni, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off
design by Bahata =)

Opis bloga

Image Hosted by ImageShack<a href=Image Hosted by ImageSh<a href=Image <a href=Im<a href=Image Hosted by ImageShack.us
age Hosted by ImageShack.us"/>
Hosted by ImageShack.us"/>Image Hosted by ImageShack.us<a href=Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us"/><Image Hosted by Ima<a href=Image Hosted by Im<a href=Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by <a href=Image Hosted by ImageShack.us
ImageShack.us"/>
Image Hosted by ImageShack.us
r/>ageShack.us"/>
geShack.us"/>
br/>
r/>ack.us"/>
.us"/>
Image Hosted by ImageShack.us
Glitterlove.com - Glitter Graphics, MySpace Graphics, MySpace Videos, MySpace layouts


Linkovi

Tose Proeski - Igr...
Tose Proeski - Igr...
>Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by <a href=Image Hosted by ImageShack.us
TAG this imageImageShack.uImage Hosted by ImageShack.us
s"/>

Decko ceka curu


-5min iz priateljstva
-10 min iz pristojnosti
-15 iz ljubavi
20 minuta čeka samo budala



Možda previše trazim a premalo dajem,
Mižda previše pričam a premalo kažem
Možda previše maštam a premalo shvaćam
Možda se malo borim ali te puno volim




Da ti kažem volim te ,prerano je
Da ti kažem sviđaš mi se glupo je
Da ti kažem želim te,neću zbog sebe
Ali jedno dobro zanj :sve češce mislim na tebe




Nikad,baš nikad
Shvatit neću,zašto sam bas u tebi,tražila sreću
Baš nikad shvatit neću,zasto sam od svih budala izabrala najveću!!!


1000 ja suza u mojim očima bilo
1000 je žela koje mi život nikad nije ispunio....
Malo je prijatelja koje trebamo svi
A još manje ljubavi kao sto si ti

nedjelja, 25.11.2007.

PRINC IZ BEL-AIRA (THE FRESH PRINCE OF BEL-AIR)

nutWill Smith danas je nedvojbeno jedan od najslavnijih i najvoljenijih američkih zabavljača, koji je svoj strelovit uspon na sam holivudski vrh otpočeo upravo ulogom u nezaboravnoj humorističnoj seriji 'Princ iz Bel-Aira'. Ni skoro cijelo desetljeće nakon prestanka prikazivanja, serija nije izgubila ništa od svoje svježine i primamljivosti, u međuvremenu postavši simbolom originalnog pristupa klasičnom žanru polusatne humoristične serije sa širokom paletom šarolikih likova.
Will Smith je rođen u siromašnoj obitelji kao jedno od četvero djece, već u dvanaestoj godini počinje repati te 1989. zajedno sa svojim prijateljem, rapperom Jeffom Townesom, osvaja prvog Grammyja za najbolji rap performans s pjesmom „Parents just don't understand“. To je bio samo početak njegove uspješne karijere! Ispekavši zanat u hvaljenoj TV-seriji, njegov šarm ubrzo osvaja i na filmskim platnima. Zahvaljuju ć i ulogama u „ Kamo te dan odvede “ (1992), „ Made in America “ (1993) i „ Six Degrees of Separation “ (1993) osvojio je povjerenje kriti č ara i publike te ostvario uvjete za nastavak filmske karijere . Dvije godine kasnije slijedi njegov veliki komercijalni uspjeh s filmom „ Bad Boys “ (1995), a sljede ć e godine snima blockbuster „ Dan nezavisnosti “. Slijede filmovi “Enemy of the State” (1998) i “Wild Wild West” (1999). Iste godine posvećuje se pripremema za zahtjevan lik Alija Muhammada u filmu 'Ali' (2001). Zanimljivo je napomenuti kako je za tu ulogu morao dobiti dvadeset kilograma i odrađivati treninge s Alijevim bivšim trenerom, što rezultira snimanjem filma bez kaskadera. Fascinira činjenica kako su svi udarci u filmu bili pravi, a trud se svakako i potvrdio prvom oscarovskom nominacijom u kategoriji za najboljeg glumca. 2002. snima dva nastavka, “Men in Black II” (2002.) i “Bad Boys II” (2002.) te se kao producent posvećuje komediji “Showtime” (2002). Romantičnom komedijom “Hitch: Lijek za modernog muškarca” (2005.) osvaja srca brojnih obožavateljica i bilježi rijetku brojku od pet uzastopnih naslova koji su premašili sto milijuna zarađenih dolara. Taj niz sačinjavaju, osim spomenutih nastavaka, i “I, Robot” i “Riba ribi grize rep” (oba 2004).

Imućna obitelj Banks, koja stanuje u ekskluzivnom naselju Bel-Air, u Kaliforniji, od svojih rođaka dobije neočekivan poklon u vidu mladog i nesputanog Willa Smitha. Zabrinuta zbog njegove nesposobnosti da život prihvati ozbiljno, Willova majka šalje ga tetki Vivian (Janet Hubbert Whitten, kasnije Daphne Maxwell Reid), nadajući se da će ga život kod uspješnih rođaka naučiti tradicionalnim vrijednostima. Ali, mnogo prije nego li Bel-Air uspije promijeniti Willa, novopečeni 'Princ iz Bel-Aira' svojom uličnom mudrošću i snalažljivošću uzdrmat će temelje na kojima počiva to sofisticirano društvo.

Willow tetak Philip (James Avery), vrhunski i pomalo uštogljeni odvjetnik, nije baš oduševljen Willovim smicalicama, ali ga je uvijek spreman saslušati i pružiti potrebnu pomoć. Banksovi imaju troje djece, Carltona (Alfonso Ribeiro), Hilary (Karyn Parsons) i Ashley (Tatyana Ali). Ashley je preslatka jedanaestogodišnja školarka koju će Will često pokušavati izvesti na 'pravi' put, Hilary prelijepa ali razmažena bogatašica koja živi isključivo za šoping, a Carlton jednostavno štreber, s kojim će Will uzaludno tražiti zajednički jezik. Broj članova toga neobičnoga kućanstva dopunjuje još i batler Geoffrey (Joseph Marcell), koji će Willa izluđivati inzistiranjem da mu se obraća s dužnim poštovanjem.

Banksovi će svom rođaku otvoriti dom, a naravno i svoju lisnicu, a on će se zauzvrat brzo naviknuti na lagodan i ničim opterećen životni stil luksuzne Kalifornije. No, Will ih nikad neće propustiti podsjetiti kako se najveća zadovoljstva obiteljskog života ipak ne mogu kupiti nikakvim novcem.

'Princ iz Bel-Aira' je serija koja kroz svoj iznimno duhovit i zabavan okvir pripovijeda o važnim stvarima kao što su obiteljsko potpomaganje, odanost i ljubav. Priča o sukobu različitih životnih stilova i nazora prilično jasno i argumentirano pokazuje kako se sve životne nedaće i problemi mogu srediti ako postoji međusobno razumijevanje i spremnost na pomoć. Naravno, sve je te ozbiljne teme izrazito lako apsorbirati upravo zbog urnebesnih gegova i šala, koje u neprestano nabrijanom tempu jednostavno ispunjavaju epizode neodoljivim humorom. U njemu, što je i logično, prednjači glavna zvijezda serije, slavni Will Smith, ali cijela ekipa funkcionira tako glatko i podmazano da je teško izdvojiti pojedinca kao nositelja radnje. U 148 epizoda kroz sedam sezona serija je ugostila i cijeli niz tadašnjih i budućih velikih zvijezda, a posebno sporedno mjesto pripada DJ Jazzy Jeffu, drugoj polovici slavnog rap dvojca, kao član kojega je Will Smith započeo svoju karijeru. Njih su dvojica i autori eponimne naslovne pjesme na špici, koju mnogi obožavatelji i danas mogu bez problema izvesti.

|Komentiraj 0| Printaj| #|

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.