Kako pitati za vezu - Lijepe djevojke

subota , 29.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Kako pitati za vezu






Opušteno i sretno, najbitnije je da oboje osjećate ugodno bez obzira na mjesto i vrijeme. Kao i obično cjela bi škola znala za to. Jako je bitno da ona zna sta vi zelite, a ne da ostavljate situaciju i vas odnos nedorecen jer tako skoro nikad nista necete postici.



kako pitati za vezu

Skriveni jad je otrov za svaku vezu. Posle par pica sam joj prisao i pitao sam je da mi da njen telefon kako bih uzeo broj od jednog druga koji nam je zajednicki samo sto to ona nije znala.



kako pitati za vezu

www.datingvr.ru - Iako je ovo mnogim muškarcima neugodno, ali što vaša partnerica ima lošije mišljenje o sebi, to će biti manje strastvena i seksipilna. Najbolju vezu imaćete sa osobom koja će vas pogledati u oči i reći vam kako se oseća.



kako pitati za vezu

Većina muškaraca ima u potpunosti kriv pristup prema curama. To znači da ostave loš prvi dojam, a kasnije je to teško promijeniti. Mi smo obraditi par segmenata što trebate paziti kod prilaska kako nebi ostavili krivi dojam prema curi koja vam se dopada. Glasnoća glasa Ne mogu vam odgovoriti ako vas ne čuju, je li tako? To pogotovo vrijedi u diskotekama i lokalima gdje je glazba glasna. Savjet muškarcima bi bio da vježbaju govor jer je to jako bitno u komunikaciji općenito, ne samo za prilazak curama. Ton glasa Vaš ton glasa ne smije biti uzlazni tj. Govor tijela Vaš govor tijela kad prilazite curama mora davati dojam otvorenosti, opuštenosti i dominacije. Ruke u džepu, spuštena ramena i skupljene noge svakako treba izbjegavati. Osobni prostor Osobni prostor cure kojoj prilazite mora biti poštivan. Osobni prostor je ona zona u kojoj cura dozvoljava prilazak samo bliskim ljudima bez da se osjeća nelagodno. Ako ne poštujete osobni prostor cure, ona će se osjecati neugodno od samog početka i dati će znakove zatvorenosti kao što su prekrižene ruke, korak unazad i sl. Ako to primjetite, odmaknite se korak unazad kako bi razgovor tekao ugodno i uspješno. Razina energije Svaki pojedinac i svaka grupa ima različite razine energije. Kad prilazite curama ili grupama ljudi morate imati malo višu energiju od nje, jer ako imate nižu, nitko neće obraćati pažnju na vas. Osmijeh Nemojte zaboraviti nasmijati se! Osmijeh odaje dojam pozitivne i vedre osobe: ima li koje bolje karakteristike za uspješno započeti kontakt sa curama?



KAKO ZALUDITI DEČKE? 
Ako imate zajedničkih prijatelja odmah to iskoristite i neka vas upozna. Ona u takvom odnosu ima određena očekivanja. Medjutim,dosao je trenutak da je poljubim,i dozvolila je da je piljubim na blic,i kad sam krenuo jos jesnom rekla je NE. Osoba koja će vas rado predstaviti svojim prijateljima i porodici, to je partner kakvog želite. Sakupite svu hrabrost koju imate i postavite ovo pitanje na pravi način,pogledajte djevojku u oči i hrabro izgovorite ovo pitanje. Sa nekima sam to dopustila jer sam se nadala da ce prerasti u vezu, a neke sam odmah otkacila jer nisam bila zaslepljena njima. Dodajte i mali osmijeh da ne djelujete preozbiljno. To vece me je ona zamolila da je opratim do kuce. Ako oboje pozelite opet biti zajedno, otvoreno popricajte o svojim problemima iz proslosti i rijesite ih. POBRINITE SE DA BUDE ZA PAMCENJE.

[Matorke traze sex|Oglasi zene zenica|Dodirni me galija]






Oznake: kako, Devojku, za, pola, Sata, odvući, u, krevet

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.