Kako se javiti curi na fb - Osijek

utorak , 22.01.2019.

Kako se javiti devojci










Dating Site: Kako se javiti curi na fb






Imam jedan problem imam 18 godina, i idem s jednom devojkom u skolu vec 4 godine. Napomena: Administratori i uređivački tim foruma nisu odgovorni za poruke ostavljene od strane krajnjih korisnika! Ne znam da li sam fulio podforum ako jesam izvinjavam se.



kako se javiti curi na fb

Stranica je napravljena za 0. Na fb smo prijatelji ali nikad nisam skupio hrabrosti da se javim, jedino da cestitam neki praznik ili sl. Nikad nisam s njom toliko puno pricao niti sl.



kako se javiti curi na fb

Kako se javiti devojci - Napomena: Administratori i uređivački tim foruma nisu odgovorni za poruke ostavljene od strane krajnjih korisnika! Na fb smo prijatelji ali nikad nisam skupio hrabrosti da se javim, jedino da cestitam neki praznik ili sl.



kako se javiti curi na fb



Kako zavesti djevojku bez velike muke?
Nikad nisam s njom toliko puno pricao niti sl. Napomena: Administratori i uređivački tim foruma nisu odgovorni za poruke ostavljene od strane krajnjih korisnika! Na fb smo prijatelji ali nikad nisam skupio hrabrosti da se javim, jedino da cestitam neki praznik ili sl. Cesto krenem nesto napisati ali ne znam sta kako :s , mislim da je jednostavnije da se upoznam s njom preko chata nego uzivo. Imam jedan problem imam 18 godina, i idem s jednom devojkom u skolu vec 4 godine. Stranica je napravljena za 0. Ima te li mozda neki prijedlog? Ovako u skoli cesto primjecujem da me gleda. Ne znam da li sam fulio podforum ako jesam izvinjavam se.

[Speed dating canterbury kent|Online casual dating tips|Free dating apps like badoo]






Oznake: kako, se, javiti, devojci?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.