KVIZ: Koji slavni muškarac je tvoja srodna duša? - Stvarne djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Postoji li doista srodna duša?










Click here: KVIZ: Koji slavni muškarac je tvoja srodna duša?






Foto: Profimedia Ovaj kviz će vam otkriti ono što je on saznao već pri prvim intimnim druženjima. Sve ok, ali kiša i dalje pada. Ne volite pasivnost zato tražite partnera koji će vas voditi i usmjeravati kako treba, biti vam podrška i oslonac.



KVIZ: Koji slavni muškarac je tvoja srodna duša?

U početku ćete možda osećati veću bliskost sa dečkom koji sa vama deli mnoštvo ličnih informacija, ali vremenom na taj način rizikujete da izgubite intrigantnost koja vas je i pri-vukla kod njega na početku. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu. To se isto događa u odnosima, koliko god su srodnodušni izraz najvećeg i najiskrenijeg obožavanja jer - promjena je dio života.



KVIZ: Koji slavni muškarac je tvoja srodna duša?

Postoji li doista srodna duša? - Ne samo da ste sigurni u svoju seksualnost, takođe ste otvoreni za eksperimentisanje i probanje novih stvari u postelji. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju.



KVIZ: Koji slavni muškarac je tvoja srodna duša?

Sve posmatra s vedrije strane Skorašnja studija sprovedena na Univerzitetu Oregon jasno pokazuje da su žene, koje su bile u vezi sa optimističnim partnerom, bile zadovoljne u svojoj vezi. Nivo partnerovog optimizma direktno je uticao na dugovečnost veze. Osim što je lepo da imate nekog pored sebe ko vam pomaže da sagledate vedrije strane života u teškim vremenima, partner koji je veseo umeće i da zadrži pravilnu perspektivu i neće dopustiti da vas savladaju mali konflikti. Važno je takođe da pored pogleda na život sa osmehom na licu, vaš dečko može i vama da ga nabaci. To je važan ventil za stres za svaki par. Smisao za humor pomoći će vam da preživite teška vremena sa kojima ćete se neizbežno suočiti u vezi. To vam pokazuje da vaš partner ume da se opusti i da ne shvata život previše ozbiljno. Plus, bolje ćete se provoditi zajedno. Spreman je da se promeni zbog vas Istina je da ne možete promeniti čoveka, ali vaš dečko trebalo bi da pokuša da sagleda svoje postupke zbog vas. Ako vas njegovo ponašanje iritira recimo, nije dovoljno nežan u pojedinim situacijama , on bi trebalo da bude spreman da vas sasluša i uvaži vaše sugestije.



Jason & Crystalina Evert - Romance Without Regret - Ljubav bez žaljenja (cijeli film - whole video)
Vama je potreban partner koji je spreman uvijek na avanturu sa vama, koji je optimističan i strastven. Možemo ne reći partneru da nas silno uzbuđuje netko drugi, ali... Jer nas je netko dodirnuo, energetski i vibracijski, onako duboko kako partner dugo ili nikad nije... Pa onda radije gurnemo glavu u pijesak. Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu. Možete seksualno uzdrmati svet savakog muškarca kome dozvolite da uživa u vašim čarima, i toga ste vrlo svesni. Broj 1 Vođa Vaša snaga:Rođeni ste lider.

[Oglas zene split|Veze poznanstva brak|Psiho filmovi]






Oznake: postoji, Li, doista, „srodna, duša

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.