< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Blogek...

Prvo: Blogeg pišem ja.wave(ovo je informacija koja se nije dala naslutitnut)
Click to enlarge.
Drugo: Dobro došli!!!!smijeh


Treče: O blogeku... Ovdje bi se moglo naći puno svega. O frendovima, školi, profachima, natjecanjima.... Slobodno predložite teme koje vas zanimaju. Ja ću se potrudit i napisat nešta o tome.... CMOK

Četvrto: O meni... Ja sam Željka. Rođena sam 28.11.1989., imam 17 godina. Živim u Sisku. Idem u ZRAKOPLOVNU TEHNIČKU ŠKOLU RUDOLFA PEREŠINA u Velikoj Gorici - smjer ZP (zrakoplovni prometnik).
Moj mailić: dzkostric@net.hr

Šećer na kraju...Samo klickajteeee...thumbup

Free Web Counter

Free Web Counter


Linkovi

Melly
Dorotea
Tonka
Rogi
Tea
Moko
Melitača
zp-uša
Joke
jedinidrkomanijak
Dalmatinka koja voli DINAMO

Evo nekoliko slikica koje su mi baš prirasle srcu...
Ana i ja...
Click to enlarge.

Tomi i ja
Click to enlarge.

Ninek i ja
Image Hosted by ImageShack.us

Andrea i ja
Image Hosted by ImageShack.us










ponedjeljak, 19.03.2007.

Izvještaj sa županijskog natjecanja...

Na sisačkoj streljani Športsko rekreacijskog centra u subotu 17.03.2007. održano je prvenstvo županije u gađanju serijskom zračnom puškom u svim kategorijama. Za norme koje vode na državna prvenstva borili su se strijelci dva kluba iz Kutine, SK "KUTINA 1949" i SK "PETROKEMIJA" i domaći ŠSK " HVIDR-a SISAK" sa ukupno 48 natjecatelja podjeljenih u pet kategorija.

U konkurenciji kadetkinja prvakinja županije je Marina Mačković iz Siska sa odličnim rezultatom 184 kruga. Srebrna je Helena Medur (Sisak) kojoj je u prvom natjecanju ipak bilo previše treme, pa je ostala bez norme za državno (160 krugova). Iako je na treninzima prije prvenstva gađala desetak krugova više od norme, na prvenstvu je pogodila 154 kruga. Treća je Maja Vračan (Sisak) sa 139 krugova. Sve tri su činile klupsku ekipu i nažalost izgubile ekipnu normu zasamo tri kruga.

Među kadetima gotovo da nije bilo iznenađenja. Prvak je ponovo Vjeran Kasumović koji je sa pogođenih 188 krugova potvrdio svoju kvalitetu i formu. Vice-prvak je Damir Kostrić koji je pogodio izvrsnih 185 krugova. Treći je Mario Gogić koji odlično prati klupske kolege sa 181 krugom. Njih trojica su prva ekipa sisačkog kluba te su sa ekipna 554 kruga najavili da se na njih može ozbiljno računati te da će biti među osvajačima odličja na državnom prvenstvu. Za pohvaliti je i rezultat mladog Ivana Žirkovića (1996. god.) koji je osvojio četvrto mjesto u županiji iako trenira tek dva mjeseca.

Juniorska kategorija bila je napetija. U svega pet krugova smjestila se prva trojka. Prvak je Dino Kovačević sa 357 krugova, koji izmeča u meč pokazuje vrhunski potencijal. Iako zbog školskih obveza često nije u mogučnosti biti redovit na treningu rezultati ne izostaju. Drugo mjesto osvojio je Vjeran Kasumović sa 355 krugova, a treći je prošlogodišnji pobjednik Damir Kostrić sa 352 kruga. Ekipno su pogodili 1064 kruga.

A pazite ovo:
Sisačke juniorke bile su najuspješnije. Natjecalo ih se pet iz domaćeg kluba i sve su ispucale normu za državno. Prvakinja je Željka Kostrić sa najboljim rezultatom prvenstva. Pogodila je 369 krugova što je samo krug manje od državnog rekorda. Vice-prvakinja je Danijela Ćosić sa odličnih 357 krugova, a treća je povratnica u klub Jasmina Halilović sa 353 kruga. Za samo krug (352) odličje je izmaklo Dariji Rostaš, dok je posljednja, ali sa normom za državno, Marina Mačković sa 333 kruga. Ekipu su činile Rostaš, Kostrić i Ćosić te su sa 1078 krugova najbolja ekipa prvenstva. Prve četiri juniorke ujedno imaju i normu u kategoriji seniorki. thumbup

Seniorski prvak je ponovo sisački majstor strijelac Gjorgji Arsoski sa odličnih 359 krugova čime je dokazao da klub još može ozbiljno računati na njega. Drugi je Tihomir Ilijević sa 357 krugova, a treći Željko Pogačić iz "Kutine 1949" sa 332 kruga, koji je ujedno jedini osvajač medalje, a da nije iz "HVIDR-a SISAK".
Ekipno najbolji je sisački klub sa 1073 kruga, druga je "Kutina 1949" sa 937 krugova, a treća je "Petrokemija" sa 902 kruga. Jedino sisački klub ima normu za državno prvenstvo, a uz Arsoskog i Ilijevića za seniorsku ekipu gađa Dino Kovačević.

Skinuto sa www.sisak.info

Pussa svima...cerek

p.s. Nije da se hvalim, ali se hvalim... (Samo malo...)cerek



| komentari (10) | print | # |

petak, 16.03.2007.

Samo tebi...

Mojoj najvećoj slatkici... Tonikici........cerek

kissTONKA!!!
SRETAN TI 18.-ti ROĐENDAN...
kiss

Čitav post samo za tebe!!! Pusa velika....



| komentari (3) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>