Kako da instaliram viber na laptop - Brzog datiranja

srijeda , 09.01.2019.

Viber bez smart telefona










Click here: Kako da instaliram viber na laptop






Ako netko nema te probleme, super. U kontaktima Vibera možete odabrati da vam pokazuje samo imena korisnika koji imaju instaliranu aplikaciju. Učitao sam i novu verziju Vibera i opet isto, vrtim se u krug. Potvrdite sve tri opcije tokom instalacije pristup prodavnici aplikacija, sinhronizaciju aplikacija i dnevni izbor besplatnih aplikacija.



kako da instaliram viber na laptop

Sve što treba da uradite je da kamerom telefona uperite ka QR kodu koji se prikazao na ekranu laptop-a. Ipak, to ne znači da apsolutno svi to znaju. 0: 40 A5 >BJ@20 >B =5O? On je sa prethodnim Win98 pri podizanju ispisivao par redova u DOSu i tek onda se pojavila slika WIN98.



kako da instaliram viber na laptop

Mob&IT - Evo u cemu je moj problem : Imam Toshiba portege 7020CT laptop.



kako da instaliram viber na laptop

Dakle, Viber aplikaciju moguće je koristiti na Linuxu, Windows 8 i ranijim Windows platformama, i na mobilnim uređajima zasnovanim na Symbian, Asha, iOS, Android i Windows Phone operativnom sistemu. WhatsApp za sada može zvanično da se koristi samo na mobilnim telefonima i tabletima sa pomenutim operativnim sistemima. Ipak, ovde ćemo vam pokazati kako da WhatsApp aktivirate i na svom računaru. Krenite i preuzmite BlueStacks aplikaciju za svoj Windows ili Mac računar, gde su dati svi tehnički detalji o zahtevnosti i konfiguraciji koja je potrebna za udoban rad. Instalirajte BlueStacks aplikaciju i pokrenite je, kako biste prošli kroz proceduru registracije. Potvrdite sve tri opcije tokom instalacije pristup prodavnici aplikacija, sinhronizaciju aplikacija i dnevni izbor besplatnih aplikacija. Spremite se da ukucate svoj Google nalog i lozinku, pa budite strpljivi i sačekajte da se BlueStack poveže i konfiguriše. Ovaj proces je ponekad potrebno iznova ponavljati, pa ako se ne aktivira neka od opcija iz prve budite uporni i ponavljajte proces dok se sve ne sredi. Kada sve podesite otvara se početni ekran u kojem su sadržani predlozi aplikacija za preuzimanje, prečica do Google Play Stora, odnosno pretrage, pa odmah pređite tamo. Potražite WhatsApp i preuzmite aplikaciju na svoj virtuelni Android. Instalirajte je, pokrenite, ukucajte svoj broj mobilnog telefona i sačekajte da istekne pet minuta za verifikaciju. Na registrovani broj stići će vam kod u SMS poruci, ali nećete imati gde da ga ukucate, pa zbog toga morate da sačekate pomenutih pet minuta. Nakon što oni isteknu dobićete priliku da iskoristite opciju pozivanja. Potvrdite je i automat će vas pozvati i na jasnom i tečnom srpskom vam izdiktirati šestocifreni kod. Ukucajte ga i podesite WhatsApp do kraja. To je to, uživajte! NAPOMENA:U trenutku kada registrujete WhatsApp ne svom računaru izgubićete ga na mobilnom telefonu. Da biste ga ponovo koristili na telefonu samo prođite kroz postupak registracije ponovo, s tim da ćete sada moći da ga aktivirate odmah preko SMS poruke. Ne možete koristiti WhatsApp na dva uređaja istovremeno! Potražite nas i na našoj , a ukoliko je nešto ostalo nejasno pogledajte video uputstvo u nastavku ili nam pišite na Fejs i u komentarima.



install viber on your pc
Nakon što oni isteknu dobićete priliku da iskoristite opciju pozivanja. Prije par mjeseci sam aktivirala viber na tabletu, koji je nažalost pao i razbio se. Nakon potvrde imate korak u kom unosite svoje ime i sliku.  =0AB@>9:8B5 =5 284OE :0: 40 O <0E=0. Normalno je da se računar resetuje, a monitor pali i gasi tokom procesa instalacije i optimizovanja Windowsa 10. Prvo preuzimanje, pa provera i na kraju počinje sama instalacija. =AB0;8@0E >B=>2> 2091J@ 70 45A:B>? 8 70?>G=0E0 40 87G5720B 8<5=0B0 =0 ?0?:8B5 2 C8=4>CA 5:A?;>C@J@. Ako kupite određen broj kredita, bit ćete u mogućnosti zvati sa svog računala na fiksne i mobilne mreže telefone po vrlo niskim cijenama. Kada ste instalirali Viber na -u, pokrenite ga i dolazite do unosa broja telefona.

[Balkan gay porn|Gay sex zagreb|Mlade mame slike]






Oznake: Otkrivamo, kako, instalirati, Viber, i, whatsapp, uprkos, zabrani!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.