Ljubav je na selu nikolina - Brzog datiranja

nedjelja , 30.12.2018.

Net.hr










Click here: Ljubav je na selu nikolina






Vatroslav je prije dijeljenja ruža rekao kao želi jednostavu ženu koja će se brinuti o njemu, a ne pričati o povijesti i svom radnom mjestu. Ipak, čim ju je ponovno vidio zatrčao se stepenicama u njezin zagrljaj pa su ponovno završili strastveno se ljubeći, a koliko mu nova ljubav znači komentirao je riječima, da je za nju spreman učiniti sve, pa i baciti se s balkona.



ljubav je na selu nikolina

Isto misli i Monika koja je smatrala da tenzije među nekim farmerima treba zaboraviti i pamtiti samo lijepe stvari. Želim još biti cura!



ljubav je na selu nikolina

Net.hr - Hrvoje je prvi morao podijeliti svoje ruže, a prvu crvenu ružu dobila je Gorana Žižić, koja se najmanje nadala da će biti odabrana.



ljubav je na selu nikolina

Svi oni prošli su pravu ljubavnu avanturu kako bi stigli u Istru, a Marijana ih je dočekala ispred prekrasne istarske vile Lucy. Nakon Denisa i Monike koji su zaljubljeni jedno u drugo i to još jednom priznali Marijani, stigli su i Sandra te Hrvoje, no za razliku od prvoga para, oni su bili sramežljivi te ni sami ne znaju status svoje veze. Vatroslav i Valentina pokazali su pak kako izgleda 'prava veza'; Vatroslav je izjavama 'bockao' Valentinu, a ona mu nije ostajala dužna, dok je Marijana zaključila da su i dalje zaljubljeni, što su joj i potvrdili. Iako su se Nikolina i Josip činili zaljubljenima, nevolje u raju su eskalirale. A gdje ti je prsten koji sam ti poklonio? Sad više ne želiš dijete u budućnosti sa mnom? Želim još biti cura! Najmlađi par ove sezone, Dario i Ivona, Marijani su otkrili da nisu zaljubljeni. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na , uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.



Ljubav je na Selu - Nikolina pjeva i plese
Najstariji par, Miljenko i Zorka, rekli su da nisu zaljubljeni, ali će ostati u dobrim odnosima. Kada su se svi okupili, počeo je pravi tulum na bazenu! Ja se nadam braku i našoj kćerkici Jani. Na kraju su se djevojke ipak pomirile i zagrlile te zaključile da nema smisla svađati se. Želim još biti cura!

[SAMO ZA ISKUSNE DAME: Nova verzija sek*a od pozadi garantuje ŽESTOK orgazam|Croatian dating culture|Ljubavni oglasnik ona traži njega]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.