Misli 21. stoljeća...

ponedjeljak, 29.05.2006.

Srce vatreno!

Evo još malo pa počinje svjetsko u Njemačkoj. Veselim se tome jer stvarno je to najveća sportska priredba izuzev Olimpijskih Igara. Svi su se uživili da mi imamo šanse, ali ja čisto sumnjam... Ljudi pokušavaju napravit navijačku groznicu, ali mene to ne dira... Ja sam realan i znam da smo jadni, i da nećemo proć ni u osminu finala... Ali jedna dobra stvar oko svega toga je pjesma "Srce vatreno". Dobra je pjesma, još da imamo i dobru repku, bilo bi još bolje... Evo stavljam vam pesmu dolje!

Image Hosted by ImageShack.us

Srce Vatreno.mp3

- 12:50 - Click or you will be eliminated... (5) - Don't even try... - #

četvrtak, 18.05.2006.

Još malo sličnosti...

Evo jučer dok sam gledao finale Lige Prvaka, nisam mogo ne primjetit kolko Samuel Eto'o liči na ovu osobu:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

I još jedna sličnost uključuje košarkaša Richarda Hamiltona i Jar-Jar Binksa iz Star Warsa.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Evo to bi bilo to za sad, potrudit ću se da nađem nešto ovako...

- 09:39 - Click or you will be eliminated... (7) - Don't even try... - #

petak, 12.05.2006.

Lee-jama

RIJEKA - Saga u ljama-ljudima se nastavlja... Baš kada smo pomislili da stvar ne može biti čudnija, dogodilo se novo otkriće... Uz već ranije spomenutog I.L., pojavio se novi čovjek-ljama, ovoga puta u ženskom obliku. T.P.(15) ne samo da je ljama, već je u ljama svijetu družica našeg Zeusa. Njezino ljama ime je Lee-jama [lijama]. Njena prabaka bila je ljama, što bi značilo da je DNA pokazao identične rezultate kao i u slučaju "Zeus" - djevojka je 26.26% ljama. Za razliku od mužjaka, ženka se uopće nije začudila kada je saznala ovu činjenicu, već je bila izrazito zadovoljna. Sada kada je ovaj neobičan par skupa, jedva čekamo vidjeti hoće li imati potomke ljame...
P.S. Očekuje se zavrzlama oko dokumenata ljama-ljudi...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 14:19 - Click or you will be eliminated... (12) - Don't even try... - #

četvrtak, 11.05.2006.

Scientific discovery of the century!!!

RIJEKA - Znanstvenim istraživanjima dokazano je da je I.L.(15) potomak ljame. Naime, dječakov otac imao je djeda ljamu... Glasine su kružile Rijekom već nekoliko dana, dok se sam I.L. nije odlučio poći na DNA analizu... Analiza je pokazala da je dječak 26.26% ljama! U šoku, dječak je plakao punih sat vremena, a doktor koji ga je čuo tvrdi kako je pomislio da u ordinaciji plače ljama... Mnogo ima sličnosti sa životinjom; za punog mjeseca ne može spavati i pretvori se u svoj alter ego, a tada se odaziva samo na ime Zeus( njegovo ljama-ime), i naravno, hoda četveronoške! Osim psihičkih, dječak ima i fizičke sličnosti sa simpatičnom životinjom! Procijenite sami!

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Llama song!!! OBAVEZNO POSLUŠAT!!!

- 17:14 - Click or you will be eliminated... (7) - Don't even try... - #

ponedjeljak, 08.05.2006.

Darwin Awards

Vjerojatno ste već čuli za ove nagrade, ali u slučaju da niste, sad ćete saznat. Darwin Awards svake se godine dodjeljuju za najgluplje ljudske postupke koji u većini slučajeva zavšravaju tragično... Evo da ne opisujem previše, stavit ću jedan postupak iz 96' i link, pa vi sami gledajte dalje...

Macho Men?
1996 Winner

Some men will got to extraordinary lengths to prove how macho they are. Frenchman Pierre Pumpille recently shunted a stationary car two feet by headbutting it. "Women thought I was a god," he explained from his hospital bed.

Deity or not, however, Pumpille is a veritable girl's blouse compared to Polish farmer Krystof Azninski, who staked a strong claim to being Europe's most macho man by cutting off his own head in 1995. Azninski, 30, had been drinking with friends when it was suggested they strip naked and play some "men's games". Initially they hit each other over the head with frozen turnips, but then one man upped the ante by seizing a chainsaw and cutting off the end of his foot. Not to be outdone, Azninski grabbed the saw and, shouting "Watch this then," je swung at his own head and chopped it off.

"It's funny," said one companion, "when he was young he put on his sister's underwear. But he died like a man.

Image Hosted by ImageShack.us

Darwin Awards

- 16:51 - Click or you will be eliminated... (1) - Don't even try... - #

četvrtak, 04.05.2006.

Životne Mudrosti V

Ako kažeš neku tajnu svom prijatelju, vodi računa da i on ima svog prijatelja.
-Narodna


Image Hosted by ImageShack.us

- 15:04 - Click or you will be eliminated... (4) - Don't even try... - #