Mali oglasi posao u inostranstvu - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.

posao u inostranstvu










Click here: Mali oglasi posao u inostranstvu






Registracija i tehnički pregled vozila Subotica, osiguranje na čekove. Vrlo sam ozbiljan, imam 23 godine radnog staža. Potreban mi je posao, ako bi se dogovorili da deca budu kod mene sa mojom hranom, cena bi bila 200 evra mesečno, a ako bi dolazila, bila bi 150 evra mesečno.



mali oglasi posao u inostranstvu

Dve kuće su u periferiji Podgorice, jedna kuća je u Bečićima, dva stana u Podgorici. Znam engleski i radim na računaru veoma dobro, pravim sajtove. Prijavi oglas Odštampaj Broj prikaza: 15 Objavljen: 04.



mali oglasi posao u inostranstvu

Posao u inostranstvu - Ima fukciju i brzog... Oglas se odnosi na poslove koji rade i koji su pozitivni minimalno tri godine unazad.



mali oglasi posao u inostranstvu

Prijavi oglas Odštampaj Broj prikaza: 15 Objavljen: 04. Pokrivene su teme koje je neophodno savladati kako bi konkurisali za posao u inostranstvu:—Istraživanje tržišta—Pisanje CV-ja—Pisanje motivacionog pisma—Vežbanje intervjua- Virtualni intervju Akcenat je na usvajanju najboljih tehnika korišćenih na intervjuima. Radionice se organizuju svakog meseca, cim se oformi grupa od minimum 4 polaznika, u trajanju od 4h. Začkoljica je samo u tome što joj se pruža prilika da radi u Njujorku. I Beki namerava da ih sve obiđe. Jedino što izgleda baš glupo ne videti neka druga poznata mesta. Kao što je Saks. Sve te robne kuće. I neku od onih neverovatnih rasprodaja gde možete naći Pradinu haljinu za 10 dolara. Da li će Beki ostati dovoljno prisebna da bi marila još i za takve sitnice? Vaše je samo da nađete lokal +100m2 na solidnoj lokaciji. Na uložena sredstva dobijate robu za dečiju robnu kuću, igračke, gorderoba, obuća, beby oprema, štendere, reklamne police, program za vođene kompletnog posla ulaze-izlaze, kalkulacije, izdavanja faktura. Robu koji dobijete duplo je manje vrednosti od prodajne tako da vamje zarada zagarantovana i to dupla. Oglas se odnosi samo za ozbiljne-pametne, na poruke ne odgovaramo. Sve se ovo ustupa samo zato jer su vlasnici u inostranstvu. Potrebni vozači autobusa za rad u Nemačkoj potreban EU PASOŠ, i modul K 95 i važeća vozačka dozvola sa potrebnom kategorijom. CV možete poslati na mail idoctor.



Tražite posao u Njemačkoj? Evo što vas tamo čeka!
Registracija i tehnički pregled vozila Subotica, osiguranje na čekove. U poljoprivredi i farmi ogromno iskustvo jer sam rodjen i zivim na selu i svakodnevno sam obavljao te poslove. Imam 62 godine, vitalan sam posedujem sve dokumente za radnika obezbedjenja - lekarsko uverenje, obučen za rad sa oružjem, potvrda iz MUP, potvrda Prekršajnog suda. Ugovor na duži period. Bez mukotrpnog vezivanja isečenih ruku i - gubljenja vremena. Projektom je predvidjena i pumpa za automobile i kamione na obali, a dva točiona mesta su za brodove i ona se nalaze na pontonima na Dunavu. Kategorija Ime oglašivača Mirsad Sadržaj oglasa Trazim posao u inostranstvu, poljoprivreda, gradjevinarstvo, farme, sumrstvo, nebiram.

[Momak los tekst|Simpatija pjesma|Tražim srodnu dušu, muškarca za ozbiljnu vezu i brak.]






Oznake: posao, u, inostranstvu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.