Angelus art blog

19.11.2009., četvrtak

Knjiga gostiju na drugačiji način - Drvo želja!

drvo želja


Knjiga gostiju je danas postalo skoro obavezan detalj na svim vjenčanjima. U nju gosti mladencima upisuju kratke poruke ili crtaju, a poneki se samo potpišu ali na kraju mladencima knjiga ostane kao jedna interesantna uspomena. Svako toliko zavirim u našu knjigu sa vječanja i uvijek se iznova razveselim i nasmijem slikicama i tekstovima.

Ukoliko ne želite imati klasičnu knjigu gostiju možete napraviti ovo zgodno drvce - popularnog imena "Wishing tree" - tj. Drvo želja. Osim što je jeftinije od knjige svakako je i nešto drugačije i novo. Evo kako ga napraviti u nekoliko koraka:

1.) Naći neku lijepu granu (obično ih prodaju na veletržnicama cvijeća) ili prošećite kroz obližnji park i nađite neku zgodnu granu. Po potrebi ju možete ofarbati u bijelu ili neku drugu boju.
2.) Staviti ju u neku zgodnu posudu za cvijeće na čije dno stavite kamenje da bude čim teža i poželjno zaliti gipsom ili nekim čvrščim materijalom da bude čim stabilnije, ili stavite grane u neku duboku vazu.
3.) Drvo po želji možete dekorirati cvijećem, perlicama, leptirićima itd... ili ostaviti prazno
4.) Pored drveta staviti kartončiće sa trakicom na koje će gosti upisivati svoje poruke za vas i nakon tog ih objesiti na drvce

Ovdje imate i nekoliko slikica za drugačiju izradu:
Wihs special event - A DIY Manzanita Tree

drvo želja

Kartončići mogu biti izrezani u nekim zanimljivim oblicima ili dekorirani u stilu sa ostalim detaljima (npr. pozivnicom).
Na kartončićima mogu biti i vaše slike na čiju će poleđinu oni pisati.
Umjesto trakica možete staviti pored kartončića ovakve zgodne organdi vrećice u koje se može također zapakirati poruka za vas ili male kvačice s kojima će se kartončići pričvrstiti za drvo.

drvo želja

Ideja ima bezbroj. Vi odaberite onu koja se najbolje uklapa u vaše vjenčanje. Nakon vjenčanja kartončiće pohranite u neku zgodnu kutijicu ili ih povežite sve zajedno jednom trakom kao špil.

drvo želja

Mi vam poklanjamu jedan BESPLATNI TEMPLATE za kartončiće.
Ako želite neki drugi dizajn na internetu se da naći jako zgodnih slikica, a ukoliko ih ne želite ili nemožete sami izraditi javite se u Angelus art i oni će vam dizajnirati i izraditi kartončiće u željienoj boji i dizajnom usklađenim saostalim detaljima za vaše vjenčanje.

Ako vam je ovaj tekst pomogao ili ovaj template slobodno komentirajte ili stavite slikicu kako ste vi izradili svoje drvo želja!
Pozdrav moje udavače... wave

- 02:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

  studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Veljača 2014 (1)
Veljača 2013 (1)
Srpanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Veljača 2010 (1)
Prosinac 2009 (2)
Studeni 2009 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


Korisni savjeti kako organizirati vjenčanje sa čim manje stresa, kako uštediti na nekim sitnicama. Besplatni tutorijali za izradu pozivnica, zahvalnica i ostalih vjenčanih detalja.
Ideje za posebna, nezaboravna i originalna vjenčanja. Korisni linkovi za pomoć u organizaciji.

Uštedite i izradite sami svoje pozivnice ili zahvalnice
Image and video hosting by TinyPic


Angelus art vjencanja

ANGELUS ART BLOG

Portal Vjenčanje snova

Forum vjencanje snova