Zadnji post

ponedjeljak , 15.10.2018.

Ovo mi je zadnji post.Jedva sam čekala ovaj dan.Ali bilo mi je zabavno ipak.Jedva sam smislila tih 15 tema o kojima sam pisala.Kada sam krenula pisati prvi post nisam pojma imala kako ću ih napisati 15 ali evo napisala sam.Sada je napokon kraj.Bilo je ok ovo pisati.Pozdrav!

JOŠŠŠŠ MALOOOOOO!ˇˇ!ˇż!!

nedjelja , 14.10.2018.

Još malo pa završavam blog.Imam samo još dva posta za objaviti.Danas i sutra.Ovo je bilo jako zabavno iskustvo šalim se nije.Neću vam lagati.Ali bar sam nekako iskoristila vrijeme dok sam smišljala o čemu da pišem.Moji postovi su krinđ ali nema veze.Nek se ljudi smiju.Jedva čekam da ovo završim jer moram učiti imam sto pedeset i pet ispita ovaj tjedan.Ja sam bolesna kad ne trebam biti.To je to.Pozdrav!

Gara

subota , 13.10.2018.

Gara je moj drugi pas.Ona živi kod mog tate.Ja ju zovem logično Gara, Garica i tako dalje.Ona je hrvatski ovčar.Crne je boje logično i jako voli jesti.Ona samo jede i spava i tako stalno.Debela je.Imamo je već 3 do 4 godine.Jako je slatka i voli se igrati sa mačkom.

Jesen

petak , 12.10.2018.

Ja jesen baš i ne volim.Volim lišće jer skačem po njemu ali ne volim kiše.Kada je hladno ili kada su kiše a ja moram u školu onda mi se neda.To je zato što mi se spava i budem umorna a moram u školu i učiti.Jedva čekam da prođe jesen.

Moj hobi

četvrtak , 11.10.2018.

Moj hobi je crtanje.Ja jako volim crtati.Najviše olovkom a nekad volim slikati sa temperama.To radim kada imam vremena tj. kada ne moram učiti.Ja sebi pustim pjesme i crtam.Danas ako budem imala vremena kad dođem iz škole ću crtati.

Produženi vikend

utorak , 09.10.2018.

Završio je produženi vikend.Bilo je jako dobro.Nisam ništa učila jer sam skoro pa sve odgovarala.Cijeli vikend sam šetala psa i jednom sa Marinom.Šetala sam se s prijateljicom.Išla sam na kavu.Jako je bilo dobro.Sada moram u školu.Ne baš sada ali malo kasnije.Nema veze imam pet sati.Bok!

Moja bff i ja

ponedjeljak , 08.10.2018.

Sada sam se šetala sa svojom bff.Malo smo biježale jer smo susrele nekog čudnog čovjeka.Predobro nam je bilo i tako.Mene boli grlo vjerovatno od smijanja.Tako se šetamo već par dana.Cijelo ljeto smo se šetale.Jako se dobro zabavljamo.

Likovni

nedjelja , 07.10.2018.

Najdraži predmet mi je likovni.Jako volim crtati.U slobodno vrijeme slikam i crtam.Uskoro ću krenuti crtati Nikolu Teslu kojeg će nastavnica predati za natječaj za fiziku.

Psi

petak , 05.10.2018.

Na svijetu postoji 40 miliona pasa i 800 rasa.Kada odrastem htjela bih imati još jednog koker španijela i samojeda.Jako volim pse i imam jednog.Psi su jako slatki i najbolji prijatelji čovjeku.

Tokyo

srijeda , 03.10.2018.

Jednog dana bih voljela posjetiti Tokyo.Jako mi je interesantna njihova kultura i jako je lijep grad.Tokyo je glavni grad Japana.Ima 13,010.280 stanovnika (popis iz 2010).On je jako važna luka i najmnogoljudniji grad.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.