< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Rujan 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Kolovoz 2008 (3)
Lipanj 2008 (4)
Siječanj 2008 (3)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari: Da/Ne

by Adalia design

Opis bloga

Kad imam vremena podijelim s dragim ljudima dio svoje stvarnost, na svoj način... a za to uvijek ima vremena ...

Linkovi

Dnevnik.hr
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr



GRUPA STATUS

Smjernice za vjenčanje bez puno sekiracije

>>smjernice-za-vjencanje-1-dio:
"DA"
DATUM
DOGOVOR
LOKACIJA/SALA/RESTORAN/PROSTOR
>>smjernice-za-vjencanje-2-dio:
BAND/TAMBURE/MUZIKA
>>smjernice-za-vjencanje-3-dio:
CRKVA/MATIČAR
>>smjernice-za-vjencanje-4-dio/1:
DEKORACIJE-OPĆENITO
>>smjernice-za-vjencanje-4-dio/2:
DEKORACIJE - POZIVNICE, ZAHVALNICE, CVIJEĆE
>>smjernice-za-vjencanje-5-dio:
FOTOGRAF I SNIMATELJ
>>smjernice-za-vjencanje-6-dio:
DJEVOJAČKA/MOMAČKA
OKUPLJANJE GOSTIJU, DOLAZAK PO MLADU I TRADICIJA
>>smjernice-za-vjencanje-7-dio:
ODJEVANJE, FRIZURA, ŠMINKANJE

>>FINANCIJSKI PLAN VJENČANJA

utorak, 16.10.2007.

Kad se sve uroti...

Kako je život zamršen! Kad si pomisliš kako je super i kako si sve isplanirao, eto problema! Uletiše neki nepredviđeni izdaci i bračno stavljeno na čekanje... kao što se zna, kad uređuješ stan uvijek ima nepredvidivih izdataka, ali baš je neugodno kad ulete pri planiranju medenog... pa ti bude gorko, a ne medeno...
Ali, nesalomljiv duh i dalje se ne da... otići ćemo na medeni pa makar... samo je pitanje kad... dakle, savjet svima koji se žene: idite odmeh na bračno...odađanje? NE!
I kamo ćemo... uvijek nam ostaje Pariz! cerek
Pusa svima koji me čitaju...!

- 12:50 - Komentari (0) - Printaj - #


utorak, 02.10.2007.

Mogućnosti su neograničene

I tako već je skoro pala odluka na Pariz, već su se kockice poslagale, skoro pa rezervirale karte i bukirao hotel...Već smo se dogovorili i oko love, gdje i kako... malo nas je mučila teorija o skupom Parizu, ali ni to nas nije omelo... kad... Nakon nekih mjesec dana višeumljenja (dvoumljenje je preoskudan pojam) nazove mene striček iz agencije Alga tours i ponudi za nevjerojatno prihvatljivu cijenu krstarenje Nilom. Asocijacije naviru: povijest neograničenih razmjera, nešto novo mom mozgu, još ne pojmljivo, a aražman full pansion, krstarica 4-5*(ma sve se bljeska !) u toj cifri! (4200 kn/osobi!!!). Razmišljam... sve je organizirano, mozak na pašu, odmor u svakom slučaju, kupanje (ove godine ne bijasmo na godišnjem!) barem na brodu, a sve na 35*C... opet, nismo mi baš tako tromi, onaj avanturistički crvić kopka...kopka... Stoga...Odosmo u šetnju do Alge i na putu Teslinom zapne mom dragom reklamica : LastMinuteCentar za oko. S obzirom na dosadašnje poimanje cifri, možda ima nešto “aktivnije” ispod limita koji smo si zacrtali... pa što nas košta pitat?! Smijemo se oboje, nema šanse nešto daleko jer nema love, Europo, here we come! I tako s podrugljivim osmjehom na licu priupitamo mi gospodina ima li nešto za nas.... pa krene : Grand Canarii, Egipat-Kairo, Tunis (reakcija-ne! masovno turističke navale!), Maroko (komentar : hm... o tome smo već pričali, slušam dalje), Šri-lanka, Kuba... JAO!!!bang
I kaj sad... prosurfam ja još par dana... pa shvatismo... uži izbor je: Kuba, Šri-lanka, Krstarenje Nilom, Maroko (opet četvroumljenje!)... pa sad... nek odleži prek noći pa ćemo odlučiti.
I jesmo! Idemo na Kubu, dok je još ona prava s Fidelom na vrhu... Sada se opet pojavljuju problemi po pitanju odsjedanja ( da li Varadero ili Havana), prijevoz, gdje mijenjat lovu i u koju valutu, te klopa... (Ah, ja i moj osjetljiv želudac! Doći će me cijele ušteđevine!)... ima netko savjete? Bring it ooooooooon!

- 09:30 - Komentari (1) - Printaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.