suprugoljubac

srijeda, 08.03.2006.

Šogorica!

subota, 04.03.2006.
Vikend, dani kad nam u posjetu obično dolazi šogorica. Atraktivna, mlada (35 god., hm), akademski obrazovana, uspješna na poslu, ima automobil, stambeno situirana (je da je garsonjera, ne možeš se okrenuti, ali ipak možeš reći da si svoj na svome). Samo po sebi postavlja se pitanje da li joj što nedostaje. Pogađate, eventualno dečko odnosno suprug. E, upravo je to i razlog zašto je spominjem u ovom postu (joj, ubila me da sazna), a ujedno je vezano i za temu o kojoj pišem na blogu. Naime, prije dva i pol mjeseca izišla je iz trogodišnje veze sa odvjetnikom H. S obzirom da smo svi u obitelji nestrpljivo isčekivali dan "D" tj. kada će vezu okruniti brakom, vijest da su prekinuli dočekali smo svi s nevjericom, doslovno kao grom iz vedra neba. Zašto? Zato što nitko od nas do tada nije znao za njihove učestale svađe i neslaganje, svi smo vidjeli idilu, ljubav i sreću, a tome je, mora se priznati, ponajviše doprinijela i sama šogorica jer nikada nije pričala o problemima u vezi, već je uvijek isticala da je sve bajno i krasno. A danas bivšega naziva svinjom. Zašto?
Zato što nikada nije znao pokupiti za sobom sa stola kada bi pojeo, zato što je njegove smrdljive čarape stalno skupljala po cijelom stanu, zato što je prilikom korištenja zubne svile uporno odašiljao ostatke hrane po ogledalu u WC-u, zato što se uvijek mučila usisati iz tepiha ostatke njegovih odlomljenih noktiju, zato što.......ne mogu se više sjetiti. Ah, da. Čovjek je bio strastveni lovac i vikendom je imao običaj ići u lov s prijateljima. Napominjem da šogorica nije vegetarijanka, nije ni neki zaluđeni borac za prava životinja, a isto tako nije bila bijesna zato što se obično iz lova vraćao praznih ruku. Bila je, naime, bijesna zato što bi pri povratku iz lovišta u stan donio kilograme blata na čizmama.
Eto, a u početku smo svi pomislili da je u pitanju preljub, da ju je varao i slično. Tko je mogao i pretpostaviti da će njegova lijenost i nemar biti glavni razlog zašto njihova luda zaljubljenost nikada nije prerasla u pravu ljubav. Zato u ovom postu ponavljam ono što sam već nekoliko puta isticao do sada: muževi zaboravite malo na svoju "muškost" i pomagajte suprugama odnosno partnericama u kućanskim poslovima. Za sada toliko.....
Puno pozdrava od suprugoljubca!



- 00:02 - Komentari (4) - Isprintaj - #
pozdrav i tebi...krasan naziv bloga...;-) (elena 04.03.2006. 10:32)

Čim je nešto "bajno i krasno" meni, odmah, zasmrdi. I još nešto, nikada mi Muž nije privlačniji nego kada skuha ručak, usisa stan ili uspava kćer. Ozbiljno! Više pomaganja u kući, više seksa :)) (She Devil 04.03.2006. 23:08)

držim da je sve stvar situacije i dogovora, ali ne sviđa mi se previše današnji koncept "muškarca sa peruškom"... malo sam okorjela po tom pitanju... ok, može pomoć, ali što je previše je previše. (svjetionicarka 05.03.2006. 01:10)

tvoja sogorica mi se cini malo neuroticna i frustrirana....brijem da se dogovorom moglo puno toga rijesit .....ali ona je ocito ocekivala da joj on cita misli...kao i vecina zena....ja krivcem smatram nju a ne njega...jer muski su muski,al nisu glupi...neuredni su al daju se dovest u red.....uvijek i uvijek razgovorom....sto cini se nedostaje u ovoj cijeloj prici o njih dvoje....zato,bolje za njega da se maknuo od nje.....bajdvej,ja sam zenka...al sam kriticna prema svom rodu kad treba....odo u krpe sad....bolje mi je....cc (krejzivumn 05.03.2006. 01:39)

- 23:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • pričanje o svemu i svačemu

Linkovi

NAPOMENA!

  • Bez odobrenja autora ne zabranjuje se svako neovlašteno kopiranje i umnožavanje, javno prikazivanje i izvođenje ovog bloga ili pojedinog njegovog posta.

Nešto o meni...

  • u simfoniji svemira ja sam tek nevažna nota koja kratko traje i tiho se svira


    MOJ E-MAIL:
    wifelover@post.t-com.hr