petak, 28.10.2005.

Evo ti ga na! Jos jedan mj proso,i vec 28. doso!! Evo sam nasla vremena da napisem fino post,i razveselim se cinjenicom da je 28... Bas sam ga dosad lipo proslavila,nisam isla u skolu,posli u revelina,gdje sam se taaako lijepo obrukala,i tu bruku mogu stavit medju top 5...zasad...:)
Majka je posla u Barcelonu na kojih 5 dana sto znaci da sam slobodna!!(tata se ne konta)..tako da sam onda stalno vanka,ukljucujuci i dan i noooc..i sutra je party!!jej..otvaranje..jej..
E,i dobrisa je dobro..Zapravo suuper je!Pravi bolesnk od misa,samo skakuce i vrti se uokolo..Maniac! Ovom prilikom zelim se zahvaliti svojoj maijacici tiji koja je skupila snage i volje za prokljumicarit ga avionom da bi sletio u ovu divnu pripizdinu od grada zvanog dubrovnik..koji se lagano ispostavlja dobrim gradom..jedva cekam smajlije!!!thanx!!! Nista,samo da se javim,gibam van..Ipak je peeetak..jej..I veceras se pijucka..i slavi..i tako! I sretna sam ko...ko...ko..? Mis!!! jej.. kisssss svima!!!

Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova...

| 14:50 | Komentari (14) | Isprintaj | #

nedjelja, 23.10.2005.

Jugo nije vise inside me..:)


Ajme..jugo!Mrzim ga..kako je gadno! Znate kako kazu da vrijeme utjece na osobe..Na raspolozenja,e,a na mene utjece jaaako...I na moju glupavu kosu..pih! Jucer je bilo jugo i bila sam si cudna..nedefinirana..bez osjecaja..ravnodusna!Uzas!Ali sad je sunce visoko nedje gore i sretna sam...
Odavno nisam pisala,nikako nac vremena,ili inspiraciju..ali sad me uhvatilo..bas kad moram ucit,al jebiga!Evo je petak proso i to suuuper..Fakat je bilo dobro,ne mogu vj! Osim jednog dijela s mackom,ali nadam se da ce sve bit ockej...I sinoc je bilo dobro..Malo sick,ali opet ockej..Raspolozenja su mi masu varirala,a na kraju je sve zavrsilo sa smjeskom...:)Trebo je sinoc bit party,ali nista od toga,valjda ce slj sub..Bas kad mogu ic!:) I taako..e,toliko o inspiraciji..EEE,i super vijest: za nekoliko sati,tj. danas u 5 dobivam misa!!! Stize mi Dobrisa iz Zabrega!Kako me usrecio..Ne mogu vj..Vec imam viziju kako izgleda,a zapravo je velik doslovno 3cm..Kako divno! Moj vlastiti mali bijeli mis...Napokon cu imat kucnog ljubimca..Jupi!
I s mamom mi se stanje vraca pomalo..Ne znam po koji put,ali smo si skroz super u zadnje vrijeme...Pogotovo nakon razgovora kojeg smo nas 3 s njom obavile...:)
E,i rockas mi je ubrzo..Blizi se i ta sedamnaesta godina..Strah me..To je jako blizu 18....Bas blizu...Ne znam..A ni ne znam kako cu ga proslavit..Mislim,slavim ga 100 posto,ali trebam smislit ca cu...Znam samo jednu stvarcicu,ali..;) Neam blage veze o cemu da pisem..Umorih se od same sebe.. Evo i pesma za kruj,jedna koja nas sve jaaako podjeca na...i uvijek ce!;*

Losing my religion...

Life is bigger
It's bigger than you
And you are not me
The lengths that I will go to
The distance in your eyes
Oh no I've said too much
I set it up
That's me in the corner
That's me in the spotlight
Losing my religion
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt lost and blinded fool
Oh no I've said too much
I set it up..
Consider this
The hint of the century
Consider this
The slip that brought me
To my knees failed
What if all these fantasies
Come flailing around
Now I've said too much
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

But that was just a dream
That was just a dream...

| 13:15 | Komentari (11) | Isprintaj | #

utorak, 11.10.2005.

nikad bolje...

Za Zagreb-05-09.10.2005-Muha,Jo-Jo,Nafnaf..i ja..:)))

Nikad mi bolje u zivotu nije bilo nego proteklih dana kad smo bili u zagrebu..osjecaj savrsenstva na svakom koraku...a sad? tuga na svakom koraku..sve mi fali..jos ne mogu vjerovat kako mi je dobro bilo..nama..ajme!
Krenuli smo u sri navecer,nas 7..put je brzo proso,svega se izdogadjalo..nesto sto se odavno trebalo dogodit,i neke uobicajne stvari kad bi bus stao,a mi kibli i sakrili se iza kontenjera..:)) Dosli smo oko 7.30 u zabreg grad,posli u moje seke,raspakirali se,ispricali, i u krpe..Cet-spavali cijelo popodne,a predvecer vanka,pa na koncert..PRODIGYYYYY!!!a na koncertu?? Presavrseno..koji feeling,e! Kad su oni izasli na pozornicu..ajme!Opcinio me onaj crnac..Predobar je! Neate pojma kakvi su ljudi bili..svi skacu,poludili..uh..Malo smo se odvojili,tako da sam na kraju ostala s Muhom,spicirajuci-skakuci s bocom u jednoj ruci,i cvikama..kako je dooobro bilo!!! Kasnije smo posli u aquariusa,i tamo se isplesali..Al je mene puko Osjecaj,pa sam se makla i posla sama setat Jarunom..Kako mi je dobro bilo..Dosli doma u 7,a onaj put mi se cinio beskonacnim..Nikad nicim duzim nisam prolazila!:) Pet-spavasmo opet cijeli dan,pa popodne posli u setnju,izbacili nas iz kafica,(STOKE), pozdravila tetu s kisobranom(‘’sorry’’)-podragala je po kisobranu,posli na nasu pivicu,becks,a poslije opet u aquariusa na hip hop night dje je bilo fenomenalno-nakon par sati premisljanja dje cemo,i urnebesne scene na putu i sa sestrom..:D Opet doma oko 7. Sub-opet spavanje,popodne zalutali na okupljaliste obozavatelja hrv nogometa,kupile salove,i ja i mUha odlucile poc na utakmicu!! Nismo imali karte,pa smo se 45min pokusavali prosvercat prelazeci razne prepreke,preskacuci zidove i bjezeci od cuvara,da bi na kraju usle besplatno!! Dosli na kraj 1.poluvremena,dali gol u 2.,ostali do kraja,i opet..Savrsenstvo!! Osjecala sam se tako malom medju onim ljudima,ali i tako velikom..Kako je dobro bilo...
Poslije dozivile 2 scene,koje garant nikad vise u zivotu necemo dozivit..predobro!:) Pozdrav zenskoj koja pisa..;) Navecer,opet jarun -piranha bar-par koktela-poslovni ljudi-smijeh-moja mantroza-spavanac u tramvaju-riganje kraj mazde jurcevic-doma,i trci na bus u 7h..E to je bio duug put..Ned-nikako se namjestit u busu,izmorena,potrosila mi se baterija,ova zaspe,i naravn..a sto drugo nego da cu malo pricat sama sa sobom i razmisljat...Poslije nam se po milijunti put pokvario bus,pocelo se dimit u busu,svi istrcali van,a ja spasavala kufer..:) ali bus je ostao nepopravljiv,pa smo se prebacili u 2...Dosli u grad oko 6.30,doceko nas chontic:),a 10min poslije dobijem vijest da mi je sutra test iz mat..Poludila..Ali mi je bilo svejedno..Totalno.. Dosla doma,skontala da je opet sve po starom,skontala Muhine rijeci,i slomila se..od boli..Razrevala sam se ko nikad..Uru vremena sam jecala i plakala..Sjela na krevet i gotovo!Jednostavno nisam mogla podnijet cinjenicu da sam opet u ovom glupom gradu..da je sve isto..Iste ulice,ljudi,moja soba,hrana,kompjuter,ma cak i wc! Toliko mi je falilo sve iz zagreba..svaki detalj..toliko su mi one falile..sve!Jedva cekam da opet nedje idemo..a ic cemo!
Cula se s Muhom i malo me bila utjesila,a i rastuzila..Ali bitna je njena recenica:’’ Bilo je super zaboravit na probleme....’’


| 16:54 | Komentari (10) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>