|
Naslovnica

EKSKLUZIVNO: grupa FAME: "Za loš nastup krivi su tonci!"

Kako je već i prošle sezone bilo problema sa matricom i telefonskim glasovanjem za Flashdance unit odličili smo ovaj puta prenjeti što su nam članovi grupe 'Fame' rekli na našoj Facebook stranici..

Poslušajte snimku i na par mjesta ćete ćuti mikrofoniju i distorzije, zatim obrati pozornost na uskladenost muzike i glasa točno na djelu gdje pjevačica stavi ruku na usta to se može vrlo lako vidit ili na početku kada se cuje onaj udarac. Eto to ti je samo ono sta bilo tko moze iz snimke primjetit! Što se tiče izgleda pozornice izostavili su maglu, boju zadnjih reflktora su krivu stavili i jos par sitnica sa položajem osvjetljenja reflektora!

Tonci su se ponijeli posve neprofesionalno jer si ne smiju dozvoliti da pojačavaju mikrofon tokom pjevanja. Pojačali su ga toliko da je na pozornici došlo do mikrofonije i matrica se uopće nije čula! Pjevačica je većinu pjesme otpjevala napamet, a mi smo plesali na njezine riječi. Dovoljno je pogledat njezinu facu tokom pjevanja jer je hvatala tonove s matrice i od jada skoro zaplakala, a mikrofonija od 0.55 kad je sve počelo do kraja snimke je dovoljno dobar dokaz! Da se gospodin vokalni trener kojeg neću imenovati, udostojio pojaviti na našim probama, bilo bi mu jasno da loša vokalna izvedba u polufinalu nije bila naša krivnja već je namještena od strane tonaca! Nama je žao samo lošeg razglasa kojeg su nam namjestili, zato negodujemo, a cilj - polufinale jer ispunjen! Eto tek toliko da se zna zašto i kako je bilo loše!


Ovako je to trebalo zvučati..


Slika grupe Fame ostalim kandidatima ST-a


Link ove vijesti

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pratite nas..


YouTube kanalFacebook stranica