|
Naslovnica

Što gledamo 12.11.?

Među odabranih deset nastupit će djevojka koja je automehaničarka po struci, a oduševljava svojim plesom. Publiku Supertalenta ovog će petka oduševiti i talent vrijedan divljenja koji će predstaviti Tomo Miković. Ovaj 65-ogodišnjak naučio je svirati na raznim listovima od svog djeda, jer je tada to bila jedina zabava u selu. Gledatelji će uživo moći gledati i pjevačicu Julles koja je na audiciji oduševila svojim glasom i izuzetno zanimljivom pojavom.

Druga live emisija Supertalenta ponudit će lepezu zanimljivih talenata poput majstora za bubnjeve, odnosno braću čiji je bend bio predgrupa kraljici romske glazbe Esmi Redžepovoj. Na pozornicu će stati i talenti koji spajaju capoeiru i beatbox, kao i atraktivne trbušne plesačice. Gledatelji ne smiju propustiti ni nastup državnih prvakinja u hip hopu.

Ovog petka polufinalisti će se morati predstaviti u najboljem svjetlu, jer ovisno o njihovom nastupu gledatelji će odabrati samo dvoje najboljih te ih tako poslati ravno u finale uz Janu Klarić i Petru Antolić.


Link ove vijesti

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pratite nas..


YouTube kanalFacebook stranica