Art in creation - L'afirmitive

Evo malo dosade, pa nakon malo rada ispalo je ovo ... :)


00:39, srijeda Komentari (0) Isprintaj Art in creation - L'afirmitive

Kada napokon krene na bolje :)

Evo necu puno pisati, kenjati, niti bilo sta jos trenutno reci, ali krenulo je na bolje, pa zato saljem jedino ovo danas, kome treba dobar wallpaper, neka proba ovaj pa neka javi kak mu pase :) Inace wallpaper je meni stvarno dobar, a pogotovo cura na slici ;)



Kao sto je netko prije rekao, svatko je dobio zivot na dar, i treba ga zivjeti punim plucima i nikada ne zaliti za necime sto je "moglo" biti, nego treba krenuti dalje. Fakat polako shvacam sto je taj covjek mislio sa time ... zivjeti zivot, iskoristiti svaki dan koji nam je pruzen !!! Ne treba patiti za bivsim curama, propustenim prilikama, stvarima koje smo mogli drugacije napraviti. Sve su to pretpostavke i nista pametno nece izaci iz toga sto cemo bezveze trositi vrijeme, zivce i trud razmisljajuci o tome.
18:45, utorak Komentari (0) Isprintaj Kada napokon krene na bolje :)

Jer ja pijem da zaboravim


Vidim da ce neki od vas imati tonu pitanja, oko naslova, oko toga da nisam pisao skoro godinu dana i slicno. Da odgovorim na ovo prvo pitanje, vezano uz naslov; u zadnjih par tjedana slusam vecinom ovakve stvari, pa tako i ovu: Gazde - Ja pijem da zaboravim :). Neki od vas vec znaju, neki neznaju ali ovako i onaku cu reci, da prekinuo sam sa curom prije jedno 2-3 tjedna. Dogodilo se to nakon jedno mjesec dana svadanja, prekidanja, sranja i losuh rijeci. Moglo se to i zavrsiti bolje, mozda i nije, meni je stalo jos do nje, njoj do mene nije, pa onda trebai krenuti dalje. Tesko je bilo izgubiti osobu sa kojom sam provodio vecinu vremena skoro zadnje 2 godine, te jos i puno vremena sto smo bili zajedno u vezi, ali mora se dalje, koliko god tesko bilo, koliko god izgledalo to sve skupa uzasno. Takav je zivot, mora se ici dalje, inace nebi bilo zanimljivo :).

Da se prebacim na neke veselije teme, cak mi faks ide dosta dobro, uspio sam rijesiti 4/12 ispita, imam do kraja 9. mjeseca rok da ocistim godinu i nadam se da cu to uspjeti rijesiti, da se ne zajebavam sa time barem. Nekako mi najteze od svega bude sad na ljeto, kada budem upisivao jos jedan faks. Morat cu nekako rijesiti prijemni i par ispita u tih mjesec dana, sto mislim da ne bude bas lagano islo. No sto se mora mora se, ipak o tome ovisi moja buducnost. Mozda ce neki sad misliti da sam lud, ali planiram zavrsiti 2 fakulteta (DAAA 2 fakulteta !!!) od kojih je jedan ekonomija, a drugi pravo :)))).

Uz ovo sve imam ispit iz propisa u Autoškoli sad u srijedu, trebam i to rijesit pa cu malo strebat ovih dva dana da rijesim to. Poslije toga prvu pomoc, pa voznju i onda auto napokon. Da ne ovisim vise o drugima, da nemoram moljakat okolo kad treba prijevoz nekud i slicne situacije da se ne ponavljaju. A i lijepo ce bit koji put skocit do Zagreba subotom, do Karlovca vidjet ekipu iz OTC-a, malo se zabavit itd. Naravno planiram i auto uzet, najvjerojatnije Opel Corsu B 1.4 16v sto ce biti vise nego dobar izbor s obzirom na financije i trenutno stanje sto se tice zakona i mojih i mogucnosti mojih staraca. Poslije lako uzmem nekaj jace i vece ...
18:36, ponedjeljak Komentari (2) Isprintaj Jer ja pijem da zaboravim

<< Arhiva >>

< travanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Helenin Blog Dnevnik Male Gunsice CSBanana Hraweb.com