Fatalna ljubav 13 epizoda sa prevodom - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.

Fatalna ljubav - Epizoda 13










Click here: Fatalna ljubav 13 epizoda sa prevodom






Nikolas govori Viktoru da je Reina ziva... Asuncion je jako sretna sto je saznala za Ptricija i pokusa ga pomilovati te mu kaze sine ali on joj kaze da je sada kasno na sta mu ona kaze da se kaje. Estefanija se oporavlja poprilicno dobro.



fatalna ljubav 13 epizoda sa prevodom

Estefanija se doseli kod Viktora u kucu i kaze Reini da je Viktor ubica. Posto se Havijer bacio da spasi Reinu, njega zbode ucesnica koja je pokusala zbosti Reinu. Fatalna ljubav 85 epizoda Koni i Isidro se rastaju jer je Kristijan napravio sve kako bi vratio Koni.



fatalna ljubav 13 epizoda sa prevodom

Fatalna ljubav - Epizoda 13 - Uprkos savremenom izgledu, Faruk je zapravo od detinjstva bačen u čvrste okove tradicije.



fatalna ljubav 13 epizoda sa prevodom

Ferhat je zaboravio da voli. Ispunjen je gnjevom, i spreman da oduzme ljudski život. Srce joj je puno ljubavi, posvetila je život da pomaže ljudima da se izliječe. Susreću se dvije ruke, jedna uzima život, a druga daje život. Rađa se nemoguća ljubav. Ali ljubav liječi sve loše, ljubav mijenja, ljubav čisti. Ferhatu je potreban doktor da sačuva život čovjeka kojeg prati. Tako će se njegov put ukrstiti sa Aslinim. Dvije osobe koje se inače nikada ne bi srele u životu. Toliko su različiti jedno od drugog, kao bijelo i crno. Asli je nasilno odvedena na jedno imanje, i pod prijetnjom pokušava spasiti ozlijeđenog čovjeka. Tada vidi nešto što ne bi trebala biti svjedokom. Ferhatov ujak Namik, kojeg svi smatraju da je dobrodušan čovjek sa anđeoskim srcem, zapravo je ubojica. Asli ne može da ostane živa. Namik je podpisao njenu smrtnu presudu. U trenutku kad je trebao ubiti Asli, Ferhat je odlučio da joj da još jednu priliku. Uslov koji će promijeniti Aslin život. I ne samo njen. Nakon događaja, Aslin i Ferhatov život će se promijeniti iz osnova.



Queen of Hearts
U trenutku kad je trebao ubiti Asli, Ferhat je odlučio da joj da još jednu priliku. Etsefanija otima Reinu i kaze joj da ce sada platiti za sve sto joj je ucinila... Havijer pita Reinu kako je Klarita. Fatalna ljubav 84 epizoda Smitova dolazi do Havijera i kaze mu da je bila zabrinuta za njega, on je pita da li je to istina a ona mu kaze da je uvijek zabrinuta za njega. Havijer zamoli Estefaniju da ostavi Reinu i njega da nasamo razgovaraju. Susana ostavlja poruku Huanhu i kaze mu da se moraju vratiti na kliniku da je vidjela Oktavija te da nije luda... Havijer u basti pronalazi i nausnicu. Estefanija pronalazi zlato i dijamante sto je fascinira. Viktor ispoljava svoju ljubomoru govoreci Estefaniji kako sve moze da prihvati i da je zena od njegovog polubrata, i da zive u istoj kuci ali ne moze da podnese da ceka dijete njegovog polubrata kojeg mrzi najvise na svijetu. Asunsion je oteta iz bolnice u koju je bila prebacena ali se Reina i Havije rpitaju ko je i zasto je to uradio te kazu kako je neko nesto morao da vidi. Delfina dolazi i svima kvari raspolozenje na izlozbi. Isidro nazove Koni jer mu je to naredila Jakie i on pokusava s njom razgovarati ali Koni samo suti, ali posto ga ona smatra da je mrtav i umisli sebi da je nazvao neki napadac, kaze mu da je samo ostavi na miru.

[Kako utvrditi da li se dopadate nekome?|Djina, 26, VaraždinUpoznavanje.org|Sexu autu]






Oznake: Fatalna, ljubav, &, epizoda, 13

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.