< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


da/ne

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

Malo slika...

Jedna kul s kolodvora
QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Neka luda
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Ja i Marijana
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Nina i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Tihana
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

A koliko vas je od 16.12. bilo...

Free Web Site Counters
Free Web Site Counters




subota, 31.03.2007.

Imperare sibi maximum imperior est

Ovaj post sam već stoput pisala,ali ga uvijek obrišem jer sve izgleda tako glupo...Sad bi tu mogla nabrajat...važna je namjera,da je od srca i takve gluposti...ali neću. Baš neću. Radije ću bit iskrena. Zna to bit problem nekad,teško je napravit stvari koje želiš,i zbog kojih ćeš se kajat ako ih ne napraviš...ili napraviš. Nekad sve prođe dobro...nekad se osramotiš. Moraš pokušat,to je najbitnije. Nemoj se borit protiv sebe,i silit se na nešto...jednostavno poslušaj srce i ako znaš da trebaš,napravi to pa kud puklo. Da,opet pišem apstraktno...zato što mi cilj nije ispričat vama svoj život i istrest osjećaje,nego želim da počnete razmišljat...sad zvučim ko raska. namcor Uglavnom...ne znam.Opet je sve ispalo glupo,al ovaj put neću obrisat. Baš neću.
Sad bi mogla pisat o ljudima koji su toliko glupi,da ne vide ono što je pred njima...al nisu oni krivi,nisu ni glupi. Nije da ih razumijem,ali pokušavam. I nadam se da ću jednom uspjet. Kaže Sanja " zato što su zaslijepljeni svojim obavezama,žurbom,traže i ne vide.." Ja pitam šta to ne vide. Pa ono što traže. Izgleda da su oni sami jedini koji si mogu pomoći. Pa,sretno...
I tako...kad smislim još nešto,napišem.
I evo vam link...ako imate para...meni će rođendan brzo...
Pozdravljam!



| - 08:32 - ...looking for.... (3) | the lost chord... | # |

ponedjeljak, 26.03.2007.

21. april

Ovako...hm,dobro,za srijedu je već sve jasno,o tom ne moram pričat. Samo preživit 2 dana. Uspjet ću valda.
Pa onda...moj rođendan...neam pojma šta ću,ni kud,ni kog zvat ni ništa...znam da ću bit punoljetna i intoksirana...i to je sve,baš sve.
Misla sam opet da mi Nina sve smisli,ko lani,al šta ću mučit jadnu ženu? Ne znam kog bi zvala,ni kud uopće...di se slavi rođendan inače? Bijela lađa...lani? Uopće neću trošit riječi na to...nije vrijedno.A ni Jasmina ne želi komentirat.
E onda,neš drugo.Kad će ljudi krenut na pijanu? Svjesni smo,bar se nadam,da više nije hladno..i šta ja znam...mogli bi,a? Mislim,mogla bi tamo...al nekak...18. rođendan na pijanu?! I očekujem puuuno poklona. Samo da vam bude jasno. I rođendanskih komentara!
Gladna sam.Ode ja u McDonalds...možda smislim nešto putem...
Evo usput Jasminin link od prvog i novog bloga
Pozdravljam!



| - 22:00 - ...looking for.... (1) | the lost chord... | # |

srijeda, 21.03.2007.

VALJA TO NEKAD MALO...PISAT VELIKIM SLOVIMA

NEKI DAN ME ZEC UGRIZAO...ONAJ IZ ZOO SHOPA.SIGURNO JE MISLIO DA SAM PAS.I DA,NE MORAM SE VIŠE CIJEPIT!!!
ONDA...U SRIJEDU,28.3. NA ZRINJEVCU DIVLJE JAGODE I ŠTA JA ZNAM KO JOŠ,AL TO NIJE NI BITNO...UGL UPAD JE KAO 10 KN,TO ZA ONU ANU RUKAVINU I TAK... AL DIVLJE JAGODE!!!
DALJE...MA NEMA NIŠTA...RIJEŠITE KVIZ,PIČKE!








Take My Quiz on
QuizYourFriends.com








Can you Ace my quiz?
Yes!
No
Let's Find Out!






ZA TOČNO MJESEC DANA SAM PUNOLJETNA!!!



| - 22:23 - ...looking for.... (3) | the lost chord... | # |

srijeda, 14.03.2007.

Došlo vrijeme za novi post,nisam u školi,hvala na pitanju. Nisam ja kriva što neki nisu rođeni sa smislom za humor...

Prošli tjedan sam čak 3 dana za redom bila u školi,pa zato prekjučer nisam. Ni danas. Ne moram tako često.
Onda,šta se događa? Pa ništa.
Jasmina i ja imale dobru ideju,jučer u Amsterdamu. Smislile mi unakazit cimerice dok spavaju...na razne načine. I čekale,čekale...i uzele šminku,jer je to najbezazlenije,i stavim rumenilo Maloj,okrene se. Jebiga. Kad se okrenula natrag,napravila sam joj brkove maskarom. I Mala popizdila,neš je srala "da nije lijepo što se zajebajemo na tuđi račun,šta se ne zajebajemo na svoj". I sad valda ne priča s nama. Sa Sanjom priča,jer je ona cijelo vrijeme spavala. Mala je pička.
Bila ja s Tihanom jučer u pothodniku,u cd-shopu imaju irsku i škotsku narodnu glazbu. VUUUUHUU!!! Rođendan mi je 21.4. pa ako ne znate šta bi kupili... Radije irsku. Hvala!
Da,taj glupi rođendan moj. Šta sad ako ću bit punoljetna! To je samo broj,je da ću kao imat neku odgovornost,al...to se ne računa. Kupovat ću cugu legalno! Bože,kak sam stara...već sam jednom nogom u grobu. I onda ću imat bore...i kosti će mi se počet raspadat. I one staračke pjege po rukama...a imala sam tako lijepe ruke... A sad sam mrtva.
Htjela sam promijenit adresu,da,opet,al ne da mi se. Sve pametne su već zauzete,a ne da mi se smišljat nešto,tak da će ostat ova glupa.A dobro,ak se predomislim,odite svi na ovo i tamo nađite link. Jednostavno.
Gledale Tihana i ja neki dan Intervju s vampirom. Gledala sam to davno,pa sam morala opet. I da,Banderas je odvratan inače al izgleda najvampirskije tamo! I baš je bio dobar. Brad Pitt ima preprozirne oči. Tom Cruise je ljigav,bio vampir il ne. Aj evo stavit ću da vidite...
Image Hosted by ImageShack.us
Usporedite ovo...
Image Hosted by ImageShack.us
...i ovo. I šta vidite?
I



| - 09:57 - ...looking for.... (2) | the lost chord... | # |

utorak, 06.03.2007.

Nisu psi govna,profa iz njemačkog je!

Kod mene ima nešto novo...kao...ma ima,dosta toga.
Prvo,imam psa. Nije da sam ga nabavila,al pojavio mi se pred vratima. I sad je moj. Moja. Nakon dana (više njih) razmišljanja,odlučila sam da će se zvat Ria Fee. I tako se sad zove. Još je beba. I ne smrdi jako!
Drugo,išla sam se danas cijepit,da,opet. Ovaj put je igla bila dvaput deblja,kad mi je to zabola u ruku,skoro sam crkla! Nije jako boljelo,al sletila se na mene i zabila to čudo meni u ruku...i naravno,opet će me boljet par dana.
Treće,išla ja poslije cijepljenja na to natjecanje. U jezičnu. Uopće mi se nije dalo i nisam znala kad trebam bit tamo,al mislila sam da je u 10. I bilo je. I došla tamo,nikog ne znam,svi sa svojim mentorima...ja se naslonila na zid i zujim... Odjednom,upada moja profa onak teatralno,dolazi do mene s nekom kiselom facom...pozdravim ju,ona ništ. Sasvim hladno pita ona mene jel znam kud trebam ići. Ni u oči mi nije pogledala kad me pitala! Ja onak,pa ne. I pošalje ona mene s drugom profom da mi pokaže. Dođem tamo,sjednem u zadnju klupu i čekam... Dolaze druge profe,pričaju se svojima,jedna je svojim likovima donijela kemijske za sreću. Ljubičaste sa šljokicama. Jako muževne. Al bitna je namjera! I kad smo završili s pisanjem,izađemo van i opet svi pričaju sa svojom profom. Pokucam ja u tu zbornicu,kad ono...nema Lidije. Aha! Moja "mentorica" me napustila...i ja odem. Da,odem. I tak me nije briga za rezultate,a osim toga,čut ću od nekog. I tak...zajebala me. He,to ona misli. Vidit ćemo ko koga zajebava...
Dosta. Kraj. A sad svi komentare pisat!



| - 18:38 - ...looking for.... (3) | the lost chord... | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.