Unutar zidina Hogwartsa

23.08.2006., srijeda


20.4
I opet cu zapoceti s tim kako sam sretna. Ali ja sam doista presretna, nevjerojatno. Jos prije 2 tjedna nisam znala sto cu sa sobom, kako cu opet ozivjeti, a prije 3 dana sreca se osmjehnula i meni. Sreca u obliku Cedrica. Osjecam se totalno sretno, osjecam se kao da sve mogu. Rekla mi je J.J. da se to zaista i vidi na meni. Harry mi je rekao da sva blistam od srece, on je uzasno sretan zbog mene. Svi su sretni zbog mene, a i ja sam sretna sto sam pronasla osobu koja je zaista sve sto zelim. Imam osjecaj da bih se mogla odmah udati za Cedrica, on je predivan. Mislim da sam se opasno zaljubila. Jednostavno mislim da jesam. Svaki trenutak koji provedem sa Cedricom je prekrasan. Jucer smo se setali i sreli smo Debelog fratra, duha Hufflepuffa, koji nas je odmjerio i poceo nam je pljeskati. Cedric i ja smo bili gotovi. Zatim smo otisli ispod naseg hrasta i promatrali prirodu. Kad sam sa Cedricom, imam osjecaj kao da mogu sve. Vracali smo se u skolu i sreli smo Draca i Wendy kako se ljube kao budale. Ne mogu reci da nisam bila bijesna, ali to je mozda bilo na tren, pogledala sam Cedrica i zaboravila na sve. Ja sam zaljubljena! Nisam ni pomislila da cu ubrzo naici na nekog poput njega. U biti, nisam nikad mislila da imam sanse kod Cedrica Diggorya, pogotovo zbog Lavender i Emme. No, ocito sam se prevarila.
Imala sam danas Preobrazbu i pricala sam dugo s Hannah i rekla mi je kako Cedric neprestano prica o meni. Rekla je da on misli da sam ja ona prava. Prava?! Ajoj, ja nisam znala kako reagirati pa sam napravila veliku glupost. Kako sam u glavi pomislila "prava?!", to sam rekla i naglas. I to kod McGonagallice. Svi u razredu su se okrenuli prema meni i Hannah, Draco je napravio takvu facu kao nikada, a Ron je bio gotov. No, McGonagallica je oduzela Gryffindorima 10 bodova. Hm, nije dobro, ali nadoknadit ce to Hermiona. Bila sam danas ujutro kod djeda, hitno me je pozvao. Sjela sam sva uzbudena, a Fawkes je sletio do mene, a djed mi je rekao da mu je Sirius javio da je jedno africko pleme reklo da je kod njih bili dvoje bijelaca.
Zena i muskarac, koji odgovoraju opisu mojih roditelja. Bili su tamo prije 2 mjeseca.

Ja: Djede, pa oni su zivi.
Djed: Summer, mozda. To je bilo prije 2 mjeseca, ali mozda jesu.
Ja: Znam da jesu.


Zagrlila sam djeda i izjurila iz njegovog kabineta, skoro srusila prof. Flitwicka i odmah rekla Harryu, Ronu i Hermioni. Zatim sam otisla naci
Cedrica. Cedricu sam sve rekla o sebi, tko sam i sto sam i on je to prihvatio. Ja mislim da ja njega volim..
Nevjerojatno je kako ti se sreca moze tako brzo osmjehnuti, Cedric, pa moji roditelji.. Mislim da se stvari polako vracaju nas svoje mjesto.. Jos samo da prode tromagijski turnir i da Cedric i Harry napokon odahnu.. A i mi ostali skupa s njima.
Oh da, evo. Imam i svoj album sa slikama..
- 15:53 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>