Summer Girls22

21.07.2015., utorak

IDEJE- STA RADITI NA RASPUSTU

Svi znamo kako nam nekada moze biti dosadno tokom raspusta,ali moramo naci neku zanimaciju. Kukali smo sve vreme tokom skole i sada je vreme da uzivamo. Mi cemo vam dati neke ideje koje ce vas raspoloziti i pomoci vam da se malo oraspolozite tokom ovih vrucina i raspusta. Pa da pocnemoo sa idejama:



1. Bazeni,more,rijeka,jezero:
Ove destinacije su pogodne za ovakve vrucine,gdje kod vi zeljeli da idete mozete. Ne treba vam puno stvari,a mozete ici sa drugaricama i drugovima,mamom,tatom,sestrom... Samo se pazite i ne zaboravite zastitnu kremu protiv sunca :)

2.TV,telefon,YT..
Ponekad nam i facebook,ask i ostale drustvene mreze mogu dosaditi,ili nas zabaviti,kako kome. Ako vam je to dosadno mozete naci neki dobar film preko kompjutera ili na TV. Mozete gledati yt videe,a mi cemo vam dati nekoliko njih koje mi pratimo: Bethany Mota,My Life As Eva,Alisha,Pewdiapie,Rosanna Pensino,Sara Beauty Corner,Maccokino,DIYlover... <3

3.Crtanje,pisanje,citanje,Diy^^
Ovo svako moze da zabavi,bez izuzetka medju godinama. Mozete crtati vodenim,temperama,drvenim bojicama,flomasterima,masnima,cime god vi zelite i sta imate kod kuce. Citanjem se naravno zalazi u neki novi svijet,produbljuje se vokabular i razbija jezicka barijera. Ako volite,mozete preko raspusta pisati neku pricu,bajku,neki dogadjaj iz vaseg zivota. Diy je nesto najbolje,jer puno tutotiala mozete naci na yt koji su laki i koji vam mogu pomoci u organizaciji vase sobe,za zabavu,poklon..

4.Organizacija sobe.
Znamo kako nam nekih dana soba izgleda katastrofalno a nama je to dosadno pospremiti. E pa,kad vec nemate sta da radite,uzmite stvari koje su vam potrebne i sredjujte. Mozete je ukrasiti Diy's,nekim stvarima koje ste kupile ili slicno.

5.Napravite nesto ukusno.
Za vas imamo jedan lijep recepat za tople dane i mislim da ce ga svi obozavati jer je preukusno.
Uzmite plasticne case kupovnog pudinga,nutellu,mlijeko,i stapice sa sladoled.
U jednoj ciniji izmjesajte Nutellu i mlijeko da bude smijesa koja bi pristajala sladoledu. Onda to sve prespite u plasticne casice i stavite stapice za sladoled (mozete i kasicice ali onda se posluzite sa stipaljkama kako bi vam stajalo na sredini). Mozete ukrasiti lesnicima ili orasima,na povrsini ili na kraju. Onda naravno stavite to u zamrzivac odredjeno vreme do 3-4 sata za svaki slucaj. Kada se ohladi,polako odvojite plasticnu casu od sladoleda i ta daa :)

6.Slikanje,isprobavanje novih stilova :)
Ako volis da se slikas ili da se modiras,odi u sobu i isprobavaj odjecu sama ili sa drugaricom,to ce svakako biti jako zabavno.

7.Pozovi prijatelje.
Dugo se nisi videla sa prijateljima. Zovi ih da dodju kod tebe. Mozete pricati,biti na kompjuteru ili lap topu,igrati razne drustvene igre i zabavljati se. Mozete negdje i izaci: U kafic,soing,na bazen,u setnju parkom ili sl.

8.Pricaj sa roditeljima ili porodicom
Ako ti brat ili sestra zive u blizini zovni i njih da se prosetate,nista ti nece skoditi. Takodje,mozes se lijepo zabavljati sa roditeljima na moru,u gradu jer ne treba da te bude stid rodjenih roditelja koji su ucinili toliko za tebe.

9.Uradi nokte ili sminku.
Ako to volis ili te zanima,mozes isprobati neku sminku (naravno ako ti roditelji budu dali) ili jednostavno lakiraj nokte. Uradi to po svojoj zelji ili po videima na yt

10.Ako imas nesto za skolu,uradi to odmah ne cekaj poslednji trenutak
Nemojte da se lazemo,ali svi nesto za skolu ostavimo za poslednji trenutak ili zaboravimo. Ako vam je jako dosadno i nemate da radite nista,mozete zavristi domaci,nacrtati rad iz likovnog ili procitati lektiru.




Ja mislim da bi to bilo too e Nadam se da vam se post svideo,i ako imate ideju sta sledece da pisemo mozete nam pisati u komentaru ili na asku @SummerGirls1432 e Lyall i cujemo se ubrzoo :)

#Summer and #TaddyBear <33!




- 08:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  srpanj, 2015 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Kolovoz 2015 (1)
Srpanj 2015 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi