sumljiv

06.06.2006., utorak

26.- Šesti šesti šeste

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Jutros sam se probudijo. Već po samom ustajanju sam zaključijo da nešta ne štima. Okrenijo sam se po skromnoj izbi i ugledo poluakustično-ektričnu gitaru i s par uvježbani pokreta lijevom rukom, bez upotrebe suvišne trzalice naštimo žice pošto sam apsalutni sluhista. Sad je već bilo bolje ijako sam još uvjek osjećo neku nelagodu. Ne nije to bilo od četke za češljanje koja mi se zabila u leđa jer sam prespavo nanjoj. Bilo je to nešto još puno gore. Zasmrdjelo je. Ko da je sam nečastivi nazočijo ovom danu. Pogledo sam se u ogledalo i laknilo mi je pošto nisam nikog ugledo iza sebe, daklen, ne diše mi sam nečastivi za vrat. Pogledo sam onda u dimnjačarov kalendar i naježijo se. Danas je šesti šesti, dvije iljade šeste.Tri šesce: 6-6-6!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Zabrinijo sam se i vratijo u krevet. Prespavat ću ovaj dan, pa kud puklo da puklo. Nešto je vani puklo. Opet sam se zabrinijo. Nisam mogo izdražat da ne vidim šta je puklo pa sam se usto iz kreveta pošto sam se prehodno bijo vratijo u krevet. Pogledo sam kroz prozor i vidijo da je pukla bruka. Počeo sam se još više brinit pa sam abnormalno izjurijo iskuće i sjeo u svog benveja stišćući gas. Neumjesno sam prebacivo brzine iz više u nižu i obratno, zabrinuto pazivši u retrovizor da mi nije sam nečastivi za petama jer to ne bi bilo dobro.Nije ga bilo pa sam skrenijo kod Sumljivog na jednu rakijicu kako bi barem malo razbijo razbibrigu jer sam osjećo da je nekako sve napetije, uključujući i guzicu pederčine koja mi je na opravdano označenom pješačkom prjelazu prjelazijo cestu. Nije bilo normalno kaku napetu guzicu je imo . To me strašno zabrinilo te sam značajno pretiso gas i presamitivši pedera preko šajbe pa u kanal.
Kod Sumljivog je bilo puno. To mi je bilo sumljivo jer inače nije puno nego je prazno.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

-“Štaš pit?” upita Sumljivi preko šamka.
-“ Aaa, častiš?”
-“ Jesi ti abnormalan?”, nacereknijo se Sumljivi povukavši dim iz polupopušenog filter Ce Em, usput nehajno prdnivši da je tako zasmrdilo da su se zamaglile čaše.
Taj smrad mi je načas pomutijo umom ujedno me asociravši na na onaj od ujutru kad sam se bijo usto, a ondan mi se iznenada razbistrilo: Sumljivi je sam nečastivi. Proletilo mi je to kroz glavu jer sam , prisjetivši se svi ovi godina, skužijo da ni jednom nije častijo, uvjek je neko drugi zavrto cuge. Ošo sam u vece i zapišo mu vece šolju, a onda se ispovraćo nasred pločica.
Zadovoljno sam diktirao tenpom prema kući, dok je njemačka mašina još zadovoljnije brundala pod poklopcom bavarskog ponosa industrije. Iza nas je plamteći požar proždiro Sumljivovu gostijonu.
“ Sumljivi se dodatno isprdijo, a nije upalijo klimu niti otvorijo prozor ni vrata. Jedna neumjesno upaljena žigica i nekoliko galona benzina za čišćenje fleka te skladište zaostale municije učinili su svoje”- zaključijo sam prelazivši preko pedera s napetom guzicom koji se u međuvremenu digo iz kanala.
“Ovom se više neće dignit!” pomislijo sam još jednom.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


Kilvarov ćošak Kilvara D Skora

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service




REPUBLIKA




Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Linkovi

 vinkovci=