Ana 32. godina Sombor - Susretit će se u sredini

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: Ana 32. godina Sombor






U svakoj sledećoj poruci više ne morate da pišete njeno korisničko ime, već samo poruku. Preduzetnica je od 2009.



Ana 32. godina Sombor

Školovala se za konfekcijskog tehničara u Somboru i Strukovni inženjer dizajna za tekstil i odeću u Beogradu. Preduzetnica je od 2009. U sklopu manifestacije , u prostorijama Udruženja starih , umetničkih zanata i domaće radinosti Sombor je održana i veoma zanimljiva radionica. Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj devojci.



Ana 32. godina Sombor

- Školovala se za konfekcijskog tehničara u Somboru i Strukovni inženjer dizajna za tekstil i odeću u Beogradu.



Ana 32. godina Sombor

Da ne objasnjavam zasto I kako, nema tu mnogo sta da se polemise, moze svasta zanimljivije da se pise. Moja pica gori, vlazna je, svrbi da je nesto dobro izjebe, a dok ne naidje macor da me obradi, obradjujem se sama, jer zeljna mi je mala! KONTAKT: Da li volis nevine? Nisam u vezi, nisam se bila udavala. Volim da gledam Tv. Mastam da budem necija nevaljala devojcica. Trazim nekog ko zna sta ce samnom. Ukucaj u telefon HEJ Ana Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292 Da biste ostvarili kontakt sa nekom od prijavljenih devojaka potrebno je da u SMS poruci vašeg mobilnog telefona ukucate sledeće:HEJ razmak korisničko ime devojke sa kojom želite da se dopisujete razmak i poruku koju želite. Takvu poruku pošaljete na broj 6292. Svaka devojka, koja se prijavila na chat, ima svoje korisničko ime koje možete videti kod svakog profila i koje pišete samo u prvoj poruci. U svakoj sledećoj poruci više ne morate da pišete njeno korisničko ime, već samo poruku. Na primer, ako se devojka sa kojom želite da se upoznate, zove ANA a njeno korisničko ime je JOGA šaljete SMS na sledeći način:Prva poruka: HEJ joga Cao, kako si? Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj devojci.



Trg Koste Trifkovica Sombor
Takvu poruku pošaljete na broj 6292. Nisam u vezi, nisam se bila udavala. U saradni sa predstavnicama Nacionalne službe za zapošljavanje Sombor na vrlo prihvatljiv način za mlade približeni su programi za pokretanje Ana Ilić-Panjković je rođena 1977. Edukatori su bili predstavnici preduzetničkih radionica koji su kroz interaktivan rad predstaviti svoj zanat primeri dobre prakse. Da ne objasnjavam zasto I kako, nema tu mnogo sta da se polemise, moze svasta zanimljivije da se pise. U radionici su učestvovali deca četvrtog razreda iz osnovne škole Bratsvo jedinstvo iz Sombora koje je predvodila učiteljica Ivković Snežana.

[Google play store|Tradicionalni običaji za ženidbu|Upoznavanje s opasnostima i mjerama zastite od pozara]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.