Dame za druzenje dubrovnik - Bjelovar

ponedjeljak , 17.12.2018.

Održan Dubrovnik Christmas Reception u Londonu - druženje s britanskim novinarima i agentima










Dating Site: Dame za druzenje dubrovnik






Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić istaknula je važnost britanskog turističkog tržišta za Dubrovnik i dodala da su Britanci tradicionalno na prvom mjestu najbrojnijih posjetitelja Dubrovnika te ih je pozvala da posjete Dubrovnik i u zimskim mjesecima, u blagdanskom ozračju Dubrovačkog zimskog festivala. Služili su se hrvatski specijaliteti i domaća vina, što je za ovu prigodu pripremila britanska tvrtka Taste Croatia, koja na ovo tržište uvozi hrvatske proizvode.



dame za druzenje dubrovnik

Govorila je o produljenju turističke sezone, rekordnom turističkom prometu, s velikim udjelom britanskih gostiju u ukupnim ostvarenjima, izrazivši očekivanje da će u budućnosti i dalje jačati veze između Dubrovnika i Londona, te da će broj dolazaka britanskih turista i dalje rasti s obzirom na najave povećanja broja letova iz Velike Britanije. Naglasila je kako je Dubrovnik izrazito uspješna turistička destinacija, koja je suočena i s velikim izazovima te je gradska uprava poduzela aktivnosti usmjerene boljoj organizaciji pristajanja brodova na kružnim putovanjima i nove mjere s tim u vezi kao što je projekt Respect the City.



dame za druzenje dubrovnik

Održan Dubrovnik Christmas Reception u Londonu - druženje s britanskim novinarima i agentima - Zamjenica gradonačelnika Dubrovnika, Jelka Tepšić zahvalila je britanskim turistima na njihovoj vjernosti Dubrovniku.



dame za druzenje dubrovnik



Ona traži njega...
Govorila je o produljenju turističke sezone, rekordnom turističkom prometu, s velikim udjelom britanskih gostiju u ukupnim ostvarenjima, izrazivši očekivanje da će u budućnosti i dalje jačati veze između Dubrovnika i Londona, te da će broj dolazaka britanskih turista i dalje rasti s obzirom na najave povećanja broja letova iz Velike Britanije. Naglasila je kako je Dubrovnik izrazito uspješna turistička destinacija, koja je suočena i s velikim izazovima te je gradska uprava poduzela aktivnosti usmjerene boljoj organizaciji pristajanja brodova na kružnim putovanjima i nove mjere s tim u vezi kao što je projekt Respect the City. Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić istaknula je važnost britanskog turističkog tržišta za Dubrovnik i dodala da su Britanci tradicionalno na prvom mjestu najbrojnijih posjetitelja Dubrovnika te ih je pozvala da posjete Dubrovnik i u zimskim mjesecima, u blagdanskom ozračju Dubrovačkog zimskog festivala. Služili su se hrvatski specijaliteti i domaća vina, što je za ovu prigodu pripremila britanska tvrtka Taste Croatia, koja na ovo tržište uvozi hrvatske proizvode. Izjavio je da i on osobno može preporučiti za odmor Dubrovnik, gdje on već godinama ljetuje. Božićnom prijemu prisustvovalo je sedamdesetak uzvanika — turističkih agenata i novinara te brojnih uglednika iz Londona, ali i iz Hrvatske.

[Uzivo sex kamera|Trazim zenu za brak inostranstvo|Poznanstva preko interneta hrvatska]






Oznake: Održan, dubrovnik, Christmas, Reception, u, Londonu, &, Druženje, s, britanskim, novinarima, i, agentima

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.