Flertovanje - Stvarne djevojke

utorak , 18.12.2018.

Oborite ga s nogu - flertovanjem










Click here: Flertovanje






Ponašajte se kao da posedujete sve u prostoriji, jer ćete svojim samopouzdanjem svima izgledati seksi. Uglavnom ćete sa nekim flertovati kratko i onda može da se desi da sa tom osobom više nikada ni ne razgovarate.



flertovanje

Jedan od načina je da obratite pažnju na stopala dotične osobe. Smejte se njenim šalama, slušajte njene priče, i nemojte da vam pažnju odvraćaju dešavanja oko vas. Ako sede ili su prislonjeni uz zid, najčešće se primećuje kako blago isprave ili rašire noge. Normalno je da se s vremena na vreme osećate loše i da pokažete svoje nezadovoljstvo.



flertovanje

Oborite ga s nogu - flertovanjem - Dugogodišnje studije su pokazale da postoje 5 tipova flertovanja.



flertovanje

Danas mladi nemaju puno inspiracije za flert. Za razliku od nekih starijih generacija, kada su se, prilikom zavođenja recitovali ljubavni stihovi, današnje devojke i momci vole da čuju neku interesantnu doskočicu, šalu i slično. Takvih fora je dosta, ima i u obliku vica ima i u vidu stiha. Ali pre nego što se bacite na muvanje, proverite šta je to što vaša simpatija voli. Kakav način udvaranja će privući nju ili njega. Jer ako imate pogrešan pristuo, džaba i najbolja poruka za flertovanje. Evo nekih zanimljivih poruka za zavođenje, bilo da ste spremni da ih izgovorite lično, preko Fejsbuka, SMS-a i slično. Sa srcem ne možeš kako želiš. Činiš da budem ceo. U ono doba godine kada si ti tu. Zovem se čekanje tebe. I to treba da radi neko ko zna šta radi. Hajde čik ako smeš. Pravićeš me od blata. Duhovite poruke za zavođenje. Kako ne, pa celu noć si mi hodao po mislima. Prasad ih jedu da ne propadaju. A meni se tvoje oči dopadaju, i iako su ko farovi od Fiće, ti si meni najmilije biće. Koliko me voliš toliko ću živeti, koliko mi je još dana ostalo? To su bila kola Hitne pomoći koja su došla po mene jer mi je pri pogledu na tebe srce stalo.



Kcerka gura svoju majku u financijsku propast flertovanje sa Deckom Domaca Seria ?
Foto: 4 NIKAD NEMOJTE DA FLERTUJETE SA NEČIJIM PARTNEROM Nekad nije jasno da li su dvoje u vezi, pa se greške dešavaju. Kada se nekoj osobi dopadne druga, javljaju se određene pojave koje su van kontrole te osobe i samim tim nemoguće ih je upotrebiti u manipulativne svrhe. Flertovanje je mnogo više od obične zabave. Takvih fora je dosta, ima i u obliku vica ima i u vidu stiha. Emancipirane žene poput tebe sada sigurno okreću očima! Nisi ženi platila 30 funti da počupa vreli vosak sa tvoje odvažne guzice da niko ne bi cenio koliko je glatka, zato izađi i pokaži im svima kako umeš da flertuješ kao Šeril Sendberg. Kakve su reakcije,ako to praktikujete.... Kada se pogledi susretnu, ako je zainteresovana za muškarca žena obično spusti stidljivo pogled i usmeri ga u stranu. I treća kategorija tzv. Počinješ da peniš dok svedoku tvog monologa govoriš o planovima da se obogatiš prodajom hrane na ulici, pre nego što mu pokažeš sto slika svog porodičnog psa. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Način na koji pomera glavu, može donekle da ukaže na to da li mu se sviđate.

[Napaljivanje rijecima|On trazi nju vojvodina|Kako zaraditi preko interneta klikanjem]






Oznake: Lunu, pitali, za, Flertovanje, sa, šankerom, Dok, je, ona, objašnjavala, celu, situaciju, Sloba, prebledeo, od, muke, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.