Moj telenor besplatan facebook - Stvarne djevojke

utorak , 18.12.2018.

OVA APLIKACIJA DAJE BESPLATAN INTERNET: I sigurni smo da ćete je odmah ubaciti u svoj smartfon (VIDEO)










Click here: Moj telenor besplatan facebook






Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Sve promjene naših cjenovnih paketa su dostupne na našem web site-u, besplatnim pozivom Korisničkog servisa na 1188 ili u našim poslovnicama širom Crne Gore. Internet ogledalo je najreferentniji časopis za poslovnu primenu informatičkih rešenja, sa najvećom pretplatničkom bazom biznis korisnika u zemlji.



moj telenor besplatan facebook

Gigabajt iz internet dodatka troši se prije ostalih megabajta iz internet paketa ukoliko ih korisnik ima. Na taj način, svi ljubitelji ovih igrica, moći će da prate svoje junake bilo kad i bilo gde, na svojim mobilnim telefonima. Kada su oba servisna mesta popunjena, aktivacija dodatnih usluga tarifiraće se prema standardnom cenovniku.



moj telenor besplatan facebook

Telenor: Godinu dana besplatnog mobilnog interneta za korišćenje Fejsbuka - Foto: Profimedia WiFi Master Key u sebi ima ugrađen i mod za čuvanje baterije, kao i detektor signala koji će utvrditi mesto na kojem je najjači signal. Nakon toga, novi, kao i postojeci pripejd korisnici mogu da aktiviraju besplatan servis putem aplikacije ili portala Moj Telenor.



moj telenor besplatan facebook

Novosti u Telenor-u Postani novi Telenor pripejd korisnik jer te čeka: Besplatan internet za 2 aplikacije po sopstvenom izboru Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta Dodatne informacije Besplatan internet za 2 aplikacije dostupan je svim Telenor pripejd korisnicima. Promocija važi neograničeno i može se koristiti isključivo u domaćem saobraćaju. Pristup eksternim linkovima u okviru ili izvan Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber okruženja nije obuhvaćen ovom promocijom. Promo dodatak, sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta možeš da aktiviraš nakon što dopuniš svoj pripejd račun bilo kojim iznosom, a najkasnije do 07. Promo dodatak važi 7 dana od trenutka aktivacije. Besplatan internet za 2 aplikacije se aktivira putem slobodnih servisnih mesta slotova , koji se nalaze na Moj Telenor aplikaciji i Portalu. Aktivacijom jedne od pet ponuđenih aplikacija Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber popunjava se slobodno servisno mesto. Nakon aktivacije korisniku je dostupan besplatan internet za korišćenje izabrane aplikacije. Ukoliko korisnik želi da promeni aplikaciju u upotrebi, nakon isteka perioda od 30 dana, potrebno je da izvrši deaktivaciju prethodne i aktivira novu aplikaciju. Kada su oba servisna mesta popunjena, aktivacija dodatnih usluga tarifiraće se prema standardnom cenovniku. Telenor zadržava pravo da ograniči saobraćaj i menja aplikacije koje su na raspolaganju za besplatnu aktivaciju u okviru promocije, kako bi svim korisnicima obezbedio optimalno korišćenje usluge. Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB dostupan je korisnicima koji aktiviraju Telenor pripejd 200 paket u periodu od 03.



KAKO POTPUNO BESPLATNO KORISTITI FACEBOOK, INSTAGRAM I WHATSAPP ! MOJ TELENOR!
Minuti iz dodatka dostupni su nakon potrošenih minuta iz tarifnog paketa i važe samo u nacionalnom saobraćaju. Ovo je više informacija za Geek-Tech guys. Promotivni period traje od 3. Entuzijazisti će shvatiti kako radi, i na koji princip, a ne bih da dosadjujem još i sa time, pa da se ljudi još i zbune. Sačekajte da se učita stranica a ne morate i to je to! Pripejd Besplatna aktivacija dostupna za sve pripejd korisnike je putem aplikacije ili portala Moj Telenor i važi 30 dana od dana aktivacije. Besplatan poziv korisničkog servisa 1188 omogućava rasterećenije korišćenje servisa Moj Meni koji ti daje mogućnost da napraviš paket usluga po svojoj mjeri, i da za uloženi novac dobiješ mnogo više nego što očekuješ. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta. Ova kompanija ima 120 prodavnica u 84 grada, oko 1. Potrebno je samo da aktiviraju svoju SIM karticu, a ponuda važi do septembra, kažu iz Telenora. Časopis je prvenstveno usmeren na primenu softverskih rešenja u poslovanju, kao i na razvoj i usavršavanje menadžerskih znanja i veština u oblasti informacionih tehnologija.

[Zena trazi zenu srbija|Gole ljepotice|Kako se špijuniraju naše poruke kroz Viber, Skype, Facebook i sve druge aktivnosti na računaru?]






Oznake: Besplatan, Telenor?, internet, za, clash, Of, clans, i, royale, igre

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.