Masaza novi sad grbavica - Susretit će se u sredini

nedjelja , 30.12.2018.

erotska masaža novi sad










Click here: Masaza novi sad grbavica






Svi kursevi su individualni i koncipirani su tako da ih uspesno mogu zavrsiti i polaznice koje nemaju prethodnog isksutva. Za dvoje i više dolazim na kućnu adresu. Zakazivanje termina je obavezno zbog obima posla.



masaza novi sad grbavica

Samo ozbiljni, kulturni dolaze u obzir. Grbavica constitue l'une des parties anciennes de. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine i dodeljujem negativnu ocenu.



masaza novi sad grbavica

erotska masaža novi sad - Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183.



masaza novi sad grbavica

KLASIČNA RELAX MASAŽA Prijatna ručna masaža koja pogoduje svima. Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje. Obrađuje celo telo,od stopala do vrata i glave. Relax masaža smanjuje napetost, ubrzava cirkulaciju i ublažava hronični bol. Trajanje masaže je 30,45,60,90 ili 120 minuta. MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM Jedna od najnežnijih i najugodnijih masaža. Podstiče izlučivanje hormona sreće,i smanjuje napetost i stres. Ujedno je to i tretman nege tela,jer potpuno prirodna čokolada koja se koristi obnavlja kožu i daje joj blistav čokoladni sjaj. Trajanje masaže je 45 minuta. MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM - hot stone therapy Jaka energetska masaža koja kombinuje 10 orijentalnih masažnih tehnika sa toplinom i energijom vulkanskog kamenja. Koristi se vulkansko kamenje sa jakim elektromagnetnim potencijalom. Ovo je izuzetno delotvoran antistres tretman koji telo dovodi u stanje relaksacije,a mišiće oslobađa grčeva i napetosti. SPORTSKA MASAŽA Obrađuje mišice vazne za određenu atletsku aktivnost. Smanjuje mogućnost povrede i ubrzava oporavak mišića. Trajanje masaže je 40 minuta. ANTISTRES MASAŽA Kombinacija refleksoterapije i relax masaže. Izvodi se pomoću toplih jastučića koji su napunjeni aromatičnim semenkama koje doprinose opuštanju i oslobađanju od stresa. ŠVEDSKA MASAŽA Dinamična masaža koja ima za cllj da podigne energiju, oslobodi od napetosti, poboljša cirkulaciju, oslobodi telo od toxina... Preporučuje se u serijama kako bi ispoljila svoje puno dejstvo. Trajanje masaže je 60 minuta. KRALJEVSKA MASAŽA Sinhronizovani pokreti dva terapeuta pružiće vam doživljaj potpune harmonije, balansa i smirenosti, uspostavljajući u vašem telu energetsku stabilnost. Ova masaža pruža potpuni osećaj glamura i prefinjenosti, i pravo je osveženje za duh i telo. MASAŽA U SLANOJ SOBI Kombinacija uživanja i povećanja imuniteta! Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, u okolini slapova ili u vazduhu nakon oluje. Ova masaža će rešiti prehladu, alergiju i bolove u leđima u jednom potezu.



Kradja bicikla Univega Novi Sad (Grbavica)
Takodje postoji mogućnost dolaska na kućnu adresu. Nežna masaža podstiče nervne završetke u koži, što dovodi do lučenja endorfina. Poseduje TÜV, 7 godina garancija. Prijatan ambijent, vrhunska usluga, stručno osoblje, pristupačne cene i sve to na jednom mestu. Smanjuje mogućnost povrede i ubrzava oporavak mišića. PREPOROD MASAŽA POTILJKA izvodi se u opuštenom sedećem položaju, pomoću aparata koji sitnim udarcima masira ligamente koji drže prvi pršljen na lošem mestu. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine i dodeljujem negativnu ocenu.

[Gejzir|Napaliti decka preko poruke|Konkursi za posao]






Oznake: erotska, masaža, novi, SAD

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.