Foto oglasi - Susret s djevojkom

nedjelja , 30.12.2018.

Digitalni fotoaparati foto oprema cene akcija: Fotodiskont Beograd Srbija










Click here: Foto oglasi






Ovaj dSlr aparat je naslednik modela D5100, sa nizom poboljšanja u rezoluciji slike i Full HD video zapisu. Uz aprat dobijate originalnu rezervnu Nikon bateriju i daljinski okidač.



foto oglasi

ISO 25600 daje visoku osetljivost u slabo osvetljenim kadrovima. Naslov oglasa Prodajem Nikon D7100 povoljno 2. Naravno, ukoliko vas zanima nešto što nema u kompletima, onda možemo da napravimo specijalni komplet, prema vašim potrebama! ISO 25600 daje visoku osetljivost u slabo osvetljenim kadrovima.



foto oglasi

Digitalni fotoaparati foto oprema cene akcija: Fotodiskont Beograd Srbija - Praktičan prekidač za zaključavanje objektiva obezbeđuje objektiv kada se ne koristi. Kupite uređaje u kompletu sa dodatnom opremom,i ostvarite dodatni popust.



foto oglasi

Prodajem malo korišćen foto-aparat Nikon D800 Fantastičan, profesionalni SLR fotoaparat FX formata sa CMOS senzorom visoke rezolucije od 36,3 megapiksela, ISO osetljivošću 100 do 6400 proširivo , EXPEED 3 obradom slike, neprekidnim snimanjem brzine 4 kadra u sekundi i D-filmovima pune visoke definicije 1080p na 30p, 25p i 24p. Odličan način da dobijete pravu, veliku sliku. Aparat samo proban sa orignalnom Nikonovom garancijom od 2 godine. Aparat je u fabričkom stanju u originalnoj kutiji. Razlog prodaje: rešavanje stambenog pitanja. Može se reći da fotografske agencije koje poseduju ovu rasvetu spadaju u ozbiljne fotografske firme, dok sve one druge koje tek čekaju da obezbede sebi ovaj deo skupocene opreme nisu još dostigle taj visoki nivo profesionalizma. Za jednog fotografa koji se bavi i studijskom fotografijom, pored kvalitetnog fotoaparata, dobrih različitih objektiva, kvalitetnog stativa, deo opreme bez kojeg se takođe ne može je — profesionalna rasveta ili Bowens rasveta. Zaista fotografska rasveta ovog proizvođača jedna je od najcenjenijih u svetu, i mnogi poznati svetski fotografi je hvale na sav glas. Hajde da kažemo nešto više o ovom proizvođaču … Poštovani ukoliko želte da poptuno besplatno dodate Vaš foto oglas, na našu Berzu. Potrebno je da pošaljete sledeće podatke: 1. Naslov oglasa Prodajem Nikon D7100 povoljno 2. Tekst oglasa što duži to bolji, ali nikako kopiran sa nekog drugog sajta 5. Broj telefona i mejl Ukoliko vaš oglas ispunjava naše uslove biće objavljen. Napravljen za korišćenje u različitim situacijama, ovaj objektiv nudi ultravisok odnos zuma od 16,7x sa neverovatno širokim opsegom žižna daljina 18—300 mm. Poseduje najnoviji Nikonov sistem za smanjenje vibracija druge generacije i daje oštre fotografije, čak i prilikom fotografisanja iz ruke na supertelefoto kraju opsega i omogućava miran prikaz u tražilu fotoaparata. Visokokvalitetan optički dizajn odlikuju tri elementa od ED stakla za izvanrednu oštrinu i kontrast. Praktičan prekidač za zaključavanje objektiva obezbeđuje objektiv kada se ne koristi. Veoma svestran, ovaj Nikonov objektiv je savršen za putovanja. Objektiv je korišćen samo dva meseca i dolazi u fabričkom stanju u originalnoj kutiji, sa svom dodatnom opremom. Objektiv je kupljen u … Prodajem Nikon D5200. Ovaj dSlr aparat je naslednik modela D5100, sa nizom poboljšanja u rezoluciji slike i Full HD video zapisu. CMOS senzor ima 24. ISO 25600 daje visoku osetljivost u slabo osvetljenim kadrovima. Autofokus radi u 39 tačaka. Full HD Video je na profesionalnom nivou, i sa ugradnim stereo mikrofonom. HDMI izlaz omogućava direktnu vezu na televizor. Aparat je u fabričkom stanju u originalnoj kutiji. Razlog prodaje: prelazak na Full frame aparat D800. Cena: Cena tela: 550 eura. Uz aprat dobijate originalnu rezervnu Nikon bateriju i daljinski okidač.



ZRENJANIN - KUPOPRODAJA LOKALA.wmv
Objektiv je kupljen u … Prodajem Nikon D5200. Uvek ćete naići na ljubaznu dobrodošlicu i posvetićemo vam svo vreme koje vam je potrebno, bez obzira da li ste došli u kupovinu ili da se raspitate ili pogledate nešto od našeg asortimana. Autofokus radi u 39 tačaka. Izaberete proizvod koji želite da naručite i kliknite na dugme NARUČI. To znači da ako imate bilo kakvo pitanje oko korišćenja uređaja ili ako vam treba savet oko fotografisanja ili snimanja, možete dobiti pomoć.

[RTL|Besplatniseks|Kako se upoznati sa curom na fb]






Oznake: digitalni, fotoaparati, foto, oprema, cene, AKCIJA, Fotodiskont, Beograd, srbija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.