Zaljubi se u mene - Solin

nedjelja , 16.12.2018.

Zaljubi se










Dating Site: Zaljubi se u mene






Toliko je njih sposobno nasmijati te, usrećiti, zadovoljiti. Tijela izgrađenog da po mjeri odgovara uz tvoje dodire.



zaljubi se u mene

Osmijeh toliko zarazan, osmijeh toliko prirodan. Toliko je pametnih djevojaka koje bez greške izgovaraju sve riječi i čak i ne pjevajući zvuče poput slavuja. Kože glatke i meke, poput svile na koju bi lijegale s tobom.



zaljubi se u mene

Zaljubi se - Toliko je pametnih djevojaka koje bez greške izgovaraju sve riječi i čak i ne pjevajući zvuče poput slavuja. U tebi, kroz tebe pronađene.



zaljubi se u mene

Koje nježno tuguju i koje su savršeno sretne. Koje su nepovratno izgubljene i iznova otkrivene. U tebi, kroz tebe pronađene. Tijela mene da po mjeri odgovara uz tvoje dodire. Kože glatke i meke, poput svile na koju bi lijegale s tobom. Koje znaju da broj pi započinje i završava istim brojem i koje bi s tobom mogle razgovarati o svakom matematičkom problemu. Koje znaju da je Ombla najmanja rijeka, ne samo u Hrvatskoj, nego na svijetu. Toliko je pametnih djevojaka koje bez greške izgovaraju sve riječi i čak i ne pjevajući zvuče poput slavuja. Toliko njih koje je užitak slušati. Koje uvijek znaju što reći i koje znaju kada biti odrasla, a kada se ponašati poput djeteta. Toliko je njih sposobno nasmijati te, usrećiti, zadovoljiti. Toliko je razigranih pogleda i očiju stvorenih zaljubi trepću uz tvoje obraze. Toliko je mekih usana, punih, nježnih, koje samo čekaju tvoje poljupce. Toliko usana koje bi se razvukle u osmijeh na svaku tvoju dosjetku. Osmijeh toliko zarazan, osmijeh toliko prirodan. Osmijeh za tebe, zbog tebe. Koje zadrhte na hladnoću nepravde. Koje popravljaju svijet malim koracima. Na svakom te kutku čeka neka, prikladna, rađena po mjeri. Prikladnog stasa, godina i razmišljanja. Ima toliko njih, rođenih za tebe. Mene, koja se smijem gromoglasno i koja sam potpuno neproporcionalna. Koja sam često nepromišljena, pretjerano brbljava i pomalo zaljubi />Koja znam samo da je pi 3,14 i ne baratam sa ostalih 60-ak znamenki. Mene koja bih mogla raspravljati s tobom o svakom matematičkom problemu, ali koja bih za rijetke probleme mogla pronaći rješenje. Mene koja često govorim gluposti, a kada pjevam, zvučim iritantno kao melodija jutarnjeg alarma. Mene mene, stasom, godinama i razmišljanjem.



Zeljko Samardzic Ljubavna Adresa 2009
Tijela izgrađenog da po mjeri odgovara uz tvoje dodire. Toliko je razigranih pogleda i očiju stvorenih da trepću uz tvoje obraze. Koja znam samo da je pi 3,14 i ne baratam sa ostalih 60-ak znamenki. Koje znaju da je Ombla najmanja rijeka, ne samo u Hrvatskoj, nego na svijetu. Kože glatke i meke, poput svile na koju bi lijegale s tobom. Mene, koja se smijem gromoglasno i koja sam potpuno neproporcionalna. Koje su nepovratno izgubljene i iznova otkrivene. Toliko njih koje je užitak slušati. Koja sam često nepromišljena, pretjerano brbljava i pomalo izgubljena. Koje nježno tuguju i koje su savršeno sretne. Koje uvijek znaju što reći i koje znaju kada biti odrasla, a kada se ponašati poput djeteta.

[Dating telegraph login|Matchmaking company ireland|No registration dating uk]






Oznake: Zaljubi, se

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.