STUDIRAJ LUKAVO

subota, 17.04.2010.

STUDIRAJ LUKAVO - O ČEMU JE RIJEČ?

Neko vrijeme me nije bilo ovdje, ali to ne znači da sam digao ruke od ovog projekta. Naprotiv, ovih par mjeseci sam proveo u sklapanju svih tih podataka u smislenu cjelinu. Područja koja projekt "Studiraj lukavo" obrađuje, s ciljem da se diplomira s minimalnim trudom su:

1. ORGANIZACIJA VREMENA - analiza na što trošimo vrijeme koje bismo mogli koristiti za učenje i spremanje ispita, kako napraviti liste, rasporede i kalendare potrebnih aktivnosti.

2. KAKO NAUČITI VIŠE S MANJE TRUDA I VREMENA - kako efikasno učiti i poboljšati pamćenje, važnost redovitog učenja, tehnike i vježbe koncentracije.

3. USPJEŠNO POLAGANJE ISPITA - vrste ispita, vrste pitanja, kako povećati brzinu čitanja i razumijevanja gradiva, SQ4R strategija.

4. PRLJAVI TRIKOVI - sve ono što profesori ne žele da saznate. Preokretanje situacije u svoju korist na ispitnim rokovima, savršeni šalabahteri, metode koje garantiraju da ćete 100 % položiti najvažniji i najteži ispit, zadnji ispit, ispit koji vam treba za uvjet za upis na višu godinu. Ovo je najvažniji dio. Koliko ljudi je palo godinu zbog samo jednog ispita? Previše. Ovo je vaš as u rukavu, prljavi trik koji će vam uštediti vrijeme i živce.

5. KAKO NAPISATI ODLIČAN SEMINARSKI ILI DIPLOMSKI RAD - odabir teme, obrada različitih gledišta, skiciranje, literatura i ostali izvori, selekcija materijala i još puno toga....


Evo, par vas se javilo, drago mi je, možemo komentirati i raspravljati o lukavom studiranju. Također, možete mi pisati na mail:

studirajlukavo@gmail.com

sa svojim individualnim problemima vezanim uz fakultet, potrudit ću se da vam odgovorim što prije. Toliko za danas....

17.04.2010. u 19:08 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Tehnike, strategije i svi mogući prljavi trikovi koji će vam omogućiti da uz minimum truda i vremena dođete do fakultetske diplome

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr