http://www.zuscena.bloger.hr/

srijeda, 17.01.2007.

Matt M. Maddox

Image Hosted by ImageShack.us..eo nesh mal o jenom nashem,po meni jako kwalitetnom dju,swira rame uz rame sa najwechim hard techno,shranz imenima u swietu,mal je zhalosno shto ga wani wishe ciene neg kod nas,al mlad je i niegowo wrieme tek dolazi..

Mattias Mavrovic a. k. a. Matt M Maddox
Rođen je 16. 09. 1985 u Malom Lošinju (Hrvatska). Već u svojoj 11. godini javlja se intres za produkcijom glazbe koje je na pocetku bila definitivno lakša nego koju danas radi. Do svoje 18. godine razvio je svoj osobni stil i mišljeneje o muzici. Glazbeni stil mu se tokom godina mjenjao, pocevši sa 13 godina slušati rave da bi prešao na komercjalni trance i na kraju na techno. Neko vrijeme našao je i intresu i u metal muzici. Svoju Dj karieru također je stalno unapređivao. Pocevši vrlo rano miksati na kopjuteru da bi skupio novac i sa 16 si kupio gramofone.

Aktivno se u techno glazbe uključuje u 2004. godini na labelu Bitshift " Critical Demonstration ", s cim su mu se otvorila vrata hard techno scene!! Do danas bilježi izdanja na labelima Bitshift, Crowbar, Brachial, Combat Skill, FAT T. M.

ProdukcijaMatt M. Maddox - Critical Demonstration (Bitshift 004)
V/A - Brachial 02 - Silvertool (Brachial02)
V/A - Art Of Distruction vol. 2 - Bonetool (Crowbar 003)
Matt M. Maddox - The Sparoga (Bitshift 006)
Pet Duo vs. Matt M. Maddox - Hammer Sweet Hammer (Combat-Skill 005)
V/A - Freindly Fire vol. 3 - Matt M. Maadox & Arkus P. - First Try (FreindlyFire03)
- 14:34 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.