utorak, 22.03.2011.

Nisam vam ja UN!

Imam osjećaj ko da sam se vratila kojih 5 godina unazad kad sam počela s ovim. I kad je ovo bilo jedino mjesto gdje sam mogla reći sve, smiješno je a i otužno da se to opet događa.
Kako ja uvijek završim kao ona koja je između dvije vatre. Do prije nekih mjesec dana sam bila uvjerena da smo svi skupa prerasli tu fazu! Ali nismo!
Kako se ponašati kad se dvije prijateljice posvađaju na mrtvo ime oko obične pizdarije i ja ispadnem ona koja mora kao pomirivati zaraćene strane, e pa nisam vam ja UN. I sad sam ja opet nekako kriva za sve. Jedna bi da ih mirim, druga je i dalje ljuta. Onda ova misli da se ja ne trudim previše, a druga misli da se petljam di mi nije mjesto.

A ja i daljem biram biti između jer sve se nekako nadam da će ova popustit i da će priznat da je sve to skupa gluparije na razini osnovne škole. Tužno je da ću vjerojatno ja na kraju izvuć deblji kraj! One će se pomirit i onda ću ja biti kriva jer nisam pomogla dovoljno!
Od svega toga me boli glava i ne mogu mislit čisto, jer svaki put kad nemam što radit ja nekako završim razmišljajući o njih dvije! Kao npr. sad. U 23.10 kad bi trebala spavat jer imam fax u 8. Ja razmišljam kao ukordinirati sve s njima, kad se kojoj javit, kad s kojom pričat!

- 22:52 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design byRuby Nelle