Rak horoskop datum - Datiranje za seks

utorak , 25.12.2018.

Ljubavni Dnevni Horoskop










Click here: Rak horoskop datum






Kvalitet ovog braka zavisi od položaja Meseca, a ne samo Sunca. Dojde-li u člověka narozeného ve znamení Raka v dětství k odloučení od blízké osoby, pak se citové rány dlouho zacelují. U jednom trenutku tokom današnjeg dana, moguće je da ćete se osetiti loše kao da niste dali sve od sebe povodom neke stvari i to će vas zabrinuti.



rak horoskop datum

Bit će u pravu. Problemi sa varenjem često se pojavljuju u starosti.



rak horoskop datum

Nedeljni horoskop Lav - Sada pogledajmo tabelu satova planeta i vidimo u kome smo satu rođeni. Spoločnosť bude k sebe o čosi humanitnejšia a senzitívnejšia, takže vyberte navštíviť inšpirujúce miesta alebo ľudí.



rak horoskop datum

U bilo kojem zanimanju Lav pokušava da stekne odličje duhovnog vođe ,jer zrači snagom,plemenitošču i dostojanstvom. U poslu je korektan i neumoran. Nikad ne ostavi nešto nedovršeno,bez obzira kakve to traži žrtve. To mu stvara neprijatelje ali se na to ne obazire. U poslu zna pokazati takvu ljutnju, što mu je i jedna od mana,i tada je oštar i strog preko svih granica ,što mu kasnije bude žao i zbog čega se kaje. Muškarac rođen u znaku Lava ističe se svojom smjelošću i otvorenošću u radu. Sve što radi želi da je javno i bez zakulisnih tajni. Realist je i praktičar. Svoje ciljeve usklađuje sa svojim mogućnostima. Inteligentan je, može upravljati svojm željama i u svakoj situeciji je gospodar. Voli počast i poštovanje, ali ih i zasluži. Vjeruje ljudima svakom daje svoje povjerenje ali ko ga jednom iznevjeri, za njega nema opravdanja. Nesretan je ako nema moč vladanja i ni čemu ne želi biti drugi. Žene ga vole i sretan je u ljubavi. Voli avanture,a uživai glas zavodnika. Sklon je iskrenoj ljubavi, samo svoje istinite osjećaje sam izvrgava izrugivanju i satiri jer se boji trajne veze jer voli slobodu. Kao životni partner najbolje mu odgovara osoba rođena u znaku Ovna i Strijelca. Žena rođena u znaku Lava je hrabra i moćna. Ona je u središtu pozornice i u tome je obično nitko ne ometa. Šarmantna i magnetski privlačna; ona je u isto vrijeme izuzetno sposobna a i neumorna. Mane poput taštine i uvredljivosti - na pozitivnoj strani prelaze u moć utjecaja na druge, a samouvjerenost kojom se laća posla ispostavlja se kao logična, jer u svakom poslu Žena Lav uspijeva. Kao par joj odgovoraju osobe u znaku Ovna , Strijelca i Vodenjaka.



Šta ste bili u prošlom životu i kakva vas sudbina čeka – po godini rođenja
Muškarac rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Vaša emotivna priroda gotovo uvek je pod kontrolom. Pro ženu není jednoduché vyznat se v jeho složitém nitru. Nagnjen je k izrazito idealističnemu pogledu na svet. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti; astrološki elementi, , , planete, planetarni aspekti. Kada je u pitanju prijateljstvo osoba rođena u znaku raka je veoma korisna. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Ali šta govori nebo za one koji u ovo vreme idu pred matičara? Moguće je da brak traje celog života ukoliko supružnici imaju oko 30 godina kada stupaju u brak. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove.

[Dodirni mi kolena tekst|Internet oglasi za posao|Zivotni partner srodna dusa]






Oznake: Znamení, rak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.