Trazim devojku za ozbiljnu vezu bih - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Ozbiljnu vezu ili brak










Click here: Trazim devojku za ozbiljnu vezu bih






Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Po svom energetskom sastavu ima kvalitet najboljeg mrkog uglja, sa neverovatnih jedva pola kilograma pepela na jedan kubni metar. Na priloženi broj telefona nam javite kontakt podatke i željenu količinu, i paulovniju ćemo poslati na Vašu adresu.



trazim devojku za ozbiljnu vezu bih

Ima struju, vodu, kanalizaciju. Imam 62 godine, vitalan sam posedujem sve dokumente za radnika obezbedjenja - lekarsko uverenje, obučen za rad sa oružjem, potvrda iz MUP, potvrda Prekršajnog suda. Takodje je odlično za kontrolu erozije i pošumljavanje, pogodno i za ishranu životinja, a njen lekoviti cvet privlači pčele.



trazim devojku za ozbiljnu vezu bih

Tražim muškarca za ozbiljnu vezu - Suprotna strana dvorišta i kuće je potpuno izolovana od buke i savršena je za porodični život.



trazim devojku za ozbiljnu vezu bih

Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox. Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox. Sve najbolje u potrazi Hrvojka. Ako ima okay cura vidiš fino i njene prijatelje, interesni krug, fakultet, društvo etc. Možeš tako ostati i na forumu. Naravno da ima fake profila, ali ima i okay ljudi.



Trazim zenu za brak(Seksi mladenke)
Ako ima okay cura vidiš fino i njene prijatelje, interesni krug, fakultet, društvo etc. Farbanje prozora 8 do 12 evra po otvoru. Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Površine je 40m2, i nalazi se na placu od 3. Pružanjem profesionalnih parketarskih usluga se bavimo već osam godina, a svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu od sanacije cementne košuljice, postavljanja svih vrsta parketa, hoblovanja parketa, lakiranja parketa i ugradnju svih pratećih pokrivnih zidnih lajsni.

[Trazim prijatelja za druzenje|Cipele|Upoznavanje i susreti uživo Hrvatska]






Oznake: tražim, muškarca, za, ozbiljnu, vezu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.