Prvi susret sa bivsim - Brzog datiranja

nedjelja , 23.12.2018.

Pomiriti se s bivšim ili ne?










Click here: Prvi susret sa bivsim






Praznično vreme je idealno za izlaske sa društvom. Prosto, imace moje ogromno postovanje do kraja zivota i zelim svakim svojim postupkom da mu nikad ne uskratim postovanje.



prvi susret sa bivsim

Ako i idući dan razmišljate o tome, sjedite i razgovarajte s partnerom dok to ne riješite. Bivši partneri uspevaju da ostanu prijatelji samo u zaista, zaista retkim slučajevima. Samo nemoj da te grize savest zbog ovake patetike.



prvi susret sa bivsim

Ljubovati s bivšim?! - I tako sedim ja i razmisljam, i kazem sebi da u toj ekipi nema ama bas NIKOGA ko zavredjuje paznju. Jedina stvar koja može da bude gora od susreta sa bivšim, jeste susret sa bivšim i njegovom novom dragom.



prvi susret sa bivsim

Praznično vreme je idealno za izlaske sa društvom. To može biti mač sa dve oštrice, uzevši u obzir da su ovo situacije kada ćete sasvim slučajno videti svog bivšeg dečka. Ukoliko je to prvi susret nakon raskida, dobro bi bilo da pročitate par saveta kako da se ponašate u takvim situacijama. Znamo da zvuči kao dramatičan potez, ali bolje je otići uzdignute glave, nego dobiti napad panike i pokazati da ti je još uvek stalo. Budi smirena Ponašaj se normalno, kao što bi se ponašala da sretneš nekog prijatelja koga viđaš vrlo često. Budi otvorena, komunikativna i nemoj da provodiš previše vremena u njegovom društvu. Druži se sa svima, to je najsigurnije. Ponašaj se prirodno Neke devojke će glumiti preteranu razdraganost kad sretnu bivšeg dečka, kako bi pokazale da su sasvim prebolele. Druge će ga u potpunosti ignorisati i davati mu do znanja da ne žele da pričaju sa njim. Naš savet je da ga pristojno pozdraviš i ne zadržavaš se previše. Ako želi da razgovara sa tobom, doći će sam. Pripremi se na njegovo ponašanje Ako si ti njega ostavila, nemoj očekivati da će te toplo pozdraviti. Ako tako postupi, super, ali ako se ponaša hladno i nezainteresovano, dozvoli mu da bude upravo takav kakav jeste. Pristojno sa sadašnjom devojkom Ako ima novu devojku i upozna te sa njom, budi prirodna i nemoj pokazivati koliko ti u stvari ide na živce. Nemoj se ponašati ni kao da je preterano voliš, jer će svima biti jasno da glumataš. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan... Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.



Lice ljubavi Imali smisla vratiti se staroj ljubavi
Pokazao je da uistinu želi biti sa mnom i nesebično mi pomogao kad je moja mama oboljela od raka. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Osim toga, s ljubaznošću pokazujete da vas nije briga za njega. I parališe baš sve mišiće - od lica do nogu, a ja uzalud pokušavam da se setim šta nam je samo nekoliko sati ranije nadahnuto govorila instruktorka joge lica Šarlot Laulund, Dankinja koja je na projektu zvanom srećno i opušteno lice napravila karijeru, postala face reader, otvorila kliniku za masažu lica, dokazavši da je unutrašnje zračenje važnije od svih slojeva pudera, botoksa i kolagena. Pred vama su važna dešavanja. Naravno da dolazi u obzir i opcija u kojoj vam je novi lik klasičan rebound, svakoj devojci nekad i to treba. Ako vaš bivši partner još nije preboleo raskid, imajte obzira. Proći će vas žmarci i imaćete ludački nagon za povraćanjem onog momenta kada vidite njegov zahtev za prijateljstvo na Facebook-u. Drugačija je situacija ako ste vili ostavljeni vi. Samo nemoj da te grize savest zbog ovake patetike. Bitno je da budete pripremljene za susret.

[Zinka slovenija u srcu chat|Kako prepoznati veliku sudbinsku ljubav|Listic za upoznavanje]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.